“Ο Δήμος Κω παρουσιάζει το πρωί την πρότασή του για Ολικό Επανασχεδιασμό Λιμενικών Εγκαταστάσεων”

11
657

ΘΕΜΑ : “Ο Δήμος Κω παρουσιάζει αύριο το πρωί την πρότασή του για τον ολικό επανασχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων.”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης θα παρουσιάσει αύριο το πρωί στις 11, σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, την πρόταση του Δήμου Κω για τον επανασχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Θα ακολουθήσει την προσεχή εβδομάδα η ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων από το Δήμαρχο ενώ η πρόταση θα σταλεί αναλυτικά σε όλους τους φορείς και τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης αφού θα ακολουθήσει και νέα διευρυμένη συνάντηση, στην οποία θα κληθούν τα συμμετέχουν όλοι και να καταθέσουν την άποψή τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΒΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΧΔΙΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑ,ΑΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΠΟΥΦ,ΠΟΥΦ,ΠΟΥΦ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ Η ΜΥΓΑ:::::::::

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?

    κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΟΚΑΙΣΕΡΛΗ!!!ΠΟΛΥ ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!σε ποια τσεπη πανε?

  2. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!!!

    Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

  3. αυριο θα ανακοινωσει και την άλλη εβδομαδα σε παρατάξεις και διαβουλευση….ασοβαρος!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ