ΟΡΑΜΑ: Μεγάλη γκάφα Κυρίτση… Παραδέχεται στην ανακοίνωσή του ότι ο Δήμος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ…

23
1325

Μεγάλη γκάφα Κυρίτση… Παραδέχεται στην ανακοίνωσή του ότι ο Δήμος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ…

Με δύο απαντήσεις-δελτία τύπου επιχειρεί πανικόβλητος ο Γιώργος, συνεπικουρούμενος από τα εξαπτέρυγα του, να καλύψει την ανεπάρκειά του απέναντι στην τεκμηριωμένη κριτική που ασκεί η Δημοτική Παράταξη ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω ως επιβάλει ο θεσμικός της ρόλος.

Γεγονός που αποδεικνύει την προχειρότητα, την απουσία ουσιαστικού σχεδιασμού, και την αμετακίνητη στάση τους να κρύβουν την αλήθεια που αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.

Μέσα στον πανικό τους όμως έκαναν το λάθος να αποκαλύψουν την πικρή για τον Κωακό λαό αλήθεια… παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα από την ανακοίνωση του Γιώργου:

«Πόσο άσχετος μπορεί να είναι κάποιος και να μιλάει για έκθεση 95 εκ. ευρώ όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο Δήμος Κω απλά συγκέντρωσε τα στοιχεία από υπηρεσίες και φορείς του νησιού, που κατέγραψαν οι ίδιοι το κόστος αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς. Η καταγραφή έχει δημοσιοποιηθεί, έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα ποσά, είναι στη διάθεση όλων και προφανώς μπορούν να την πάρουν και από το Δήμο».

Με λίγα λόγια αγαπητοί συνδημότες αυτό είναι το «ΤΙΤΑΝΙΟ» έργο που επιτέλεσε η Δημοτική Αρχή… έβαλε τον «αρμόδιο» Αντιδήμαρχο να βγάζει φωτοτυπίες τις επιστολές των φορέων για να τις στείλει στο Υπουργείο… Επιτέλους ενημερωθήκαμε…

Μάλιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης θα ζητήσουμε να ψηφιστούν άμεσα βαρέα και ανθυγιεινά ως επιβράβευση για το «ΤΙΤΑΝΙΟ» έργο τους…

Όσο για την Επιστολή Γιούνκερ και την παρότρυνση του Γιώργου να κάνουμε αίτημα στο πρωτόκολλο του Δήμου (αφού φοβάται να τη δώσει στη δημοσιότητα) θα ήμασταν «ευγνώμονες» αν πριν το νέο μας αίτημα είχε την ευθιξία (λέμε τώρα) να μας δώσει τη σύμβαση της Ορκωτού-Ελεγκτή για τη ΒΙΜΕΛ που ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ στο πρωτόκολλο του Δήμου έχουμε ζητήσει από τον Μάιο…

20 μήνες έμειναν αγαπητοί συνδημότες…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, στο πηγάδι γρήγορα μαζί με τον Κωστούκο και τον Τριώροφο...

    Κατάντησαν γραφικοί αλλά θα σοβαρευτούν μόλις αρχίσουν να κάθονται στο σκαμνί για την οικονομική ζημιά στον Δήμο από την διαχείριση τύπου ΣφΥΡΙΖΑ… Ακόμα λίγο και θα μας έφερνε και τοπικό νόμισμα ο σε μόνιμη ευθυμία ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ…

    • Δώστους και μια ευχή... οποίος γράφει τις εμετικές ηλίθιες ανακοινώσεις....

      Ξέρω ότι οι ευχές σου πιάνουν, κάνετε τους μάγια να σταματήσουν να μας πρήζουν τα ΟΥΜΠΑΛΑ.

      • ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.

  2. Βρε ΟΥΣΤ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΌΛΟΥΣ Μαυρογιαλούροι της μ@σας. Δήμαρχος εγωιστής ταξιδιάρης, αντιπολίτευση σαλεμένη 7,7 Ρίχτερ....

    Ο Δήμαρχος με την αλαζονική του συμπεριφορά, το υφάκι της εξουσίας, που χθες του Αγίου Λουκουμά γιόρταζε, η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ με αντιπολιτευτικό πάντα καπελάκι ντέντεκτιβ παρανομιών, αλλά ξεχνάνε την ρεμούλα στην διαχείριση του Δήμου από τον ΣΟΥΡΑ και τα εξαρτήματα του, ΒΙΜΕΛ-ΔΗΡΑΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ, ο ΤΕΛΗΣ γραφικός να κάθεται στα περασμένα μεγαλεία του, ο #Γιαννάκης# του αραχτού φραπέ, της ξάπλας, κομματικό φερέφωνο με παρωπίδες, με τις γνωριμίες υπουργών που ζωντανεύει μόνο όταν το παίζει γραφείο τύπου στήριξης ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣφΥΡΙΖΑ, η Μακρή μια με το Χωροφύλακα και την άλλη με το Αστυφύλακα… και όλοι εμείς άφωνοι θεατές της θεατρικής παράστασης των λιμασμένων για τις «καρέκλες της εξουσίας»… –Αλεξίκακος-

  3. Μην ανησυχείτε βρε αραχτοί, δεν ήταν μετασεισμός 4,5 ΡΙΧΤΕΡ, άγριο σεξ έκανα μα την συμβία μου..

    Έτσι και αλλιώς τα τριάρια, τεσσάρια και πεντάρια τα περνάμε με πλάκα και αστεία. Ακόμα και οι Ευρωπαίοι δεν δίνουν σημασία εκτός από τους Ιταλούς που με τον πρώτο σεισμό ακύρωσαν όλοι την Κω. Αυτοί ξέρουν τι πάει να πει σεισμός σε παλιά κτήρια… ενώ οι Ολλανδοί σπάνε πλάκα για την μοναδική εμπειρία….

  4. Γιατί φοβάται να δώσει στη δημοσιότητα την Επιστολή του Προέδρου της Commission… Γράφει η επιστολή κάτι που δεν πρέπει να μάθει ο Κωακός λαός ή μήπως δεν υπάρχει τέτοια επιστολή;;; (τι άλλο να υποθέσουμε;)Γιατί δεν φέρνει, ως οφείλει, την έκθεση των 95 εκατομμυρίων ευρώ για τις ζημιές από το σεισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης;;; Δεν πρέπει να λάβουν γνώση οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι του περιεχομένου αυτής της έκθεσης;;;Και επί τη ευκαιρία του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης ας φέρει και τις απευθείας αναθέσεις, ελέω σεισμού, για να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Κωακή κοινωνία σε ποιους μοιράζει, ο Γιώργος, το δημοτικό χρήμα.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/113372/orama-fovatai-kai-kryvei-giorgos-giati-dinei-sti-dimosiotita-tin-epistoli-giounker-kai-tin-ekthesi-ton-95ek-evro/

  5. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ-ΥΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  6. η ρουφα σαν αντιπολιτευση σε ελεγχει δημαρχε.και καλα κανει την δουλεια της.

    το δημοτικο συμβουλειο? τους δημοτες?γιατι ο δημος δεν ενημερωνει?

  7. Βρε γιωργη μου ολοι σε πηραμε χαμπαρι οτι εισαι ενας κοινος ψευτης.Εσυ εισαι μονο για επιστολες,φωτογραφησεις, air_condition και τρενακια.Που ειναι η raynair;Που ειναι το κρουαζιεροπλοια 2 χρονια τωρα;Που ειναι ο Σιφακης που και αυτος ειναι ολο το χρονο σε ταξιδακια και που και που βγαζει απο μονος του καμια φωτογραφια απο καποια εκθεση για να δειξει οτι και καλα κατι κανει;Ο Καισερλης μπορει να εκανε καποια λαθη αλλα εσεις το ριμαξατε το νησι.Α και να θυμισω οτι ο Καισερλης ειχε αναστηλει τις αδειες για καινουργιες κλινες all-inclusive και απο τοτε που βγηκε ο κυριτσης εχει δωσει μεχρι στιγμης αδειες για περιπου 30.000 νεες κλινες all-inclusive!!!

  8. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  9. γεωργιος ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ Η ΡΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

    ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

  10. Μακάρι να βρεθεί κάτι νέο με μεγάλη όρεξη. Μακάρι να κάνει την Κω μας πρότυπο. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Αρκεί να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα με αγάπη για τον τόπο και όχι για την καρέκλα. Το θέμα είναι αν θα στηρίξουμε εμείς οι Κώοι αυτά τα νέα πρόσωπα.

    • ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΥΛΙΔΗ Ή ΖΕΡΒΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΡΟΥΦΑ.
      ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙς.

  11. ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΠΑΜΕ ΓΙ’ΑΛΛΑ….

    • Bαρέθηκες από τον καναπέ και το γραφειάκι σου; Για βγες στο μειτάνι να σε δούμε; Ή μήπως είναι ακόμα νωρίς;:; Χρειάζεται αρχ….κύριε βολεμένε με τον μεγάλο αδελφό.

  12. η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.

    το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του. μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.εδιωξε ασκληπιειο!!!!!! και ιπποκρατη!!!!!!!!!!

  13. ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩ.ΜΕΛΑΝΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ.ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

  14. Ο ΓΕΩΡΓΙΟς ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΦΕ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΞΑΠΛΑ

    ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ?ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΚΑΕΙ.

  15. σκέφτεται αν τα μάρμαρα με πάχος 2 πόντους είναι κατάλληλα για οδόστρωμα που πατούν αυτοκίνητα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ