Τιμητική αναφορά για έναν δικό μας άνθρωπο- Συγχαρητήρια επιστολή Δημ. Συμβουλίου στον Σ. Παπαϊωάννου

1
538

 

 ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΆ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΕΡΕΥΝΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Προς Ομότιμο Καθηγητή Τμήματος Κοινωνιολογίας Παν/μίου Κρήτης κο Σκεύο Παπαϊωάννου

Θέμα: “Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.”

 

 

 

Αγαπητέ Κύριε Καθηγητά,

 

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το νησί και τον Δήμο μας η εκλογή σας ως Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Θα ήταν τιμή μας και είναι χρέος μας να παρευρεθούμε στην τελετή της 21-10-2016. Ζητούμε την κατανόηση σας για  την δυσκολία της μετάβασης και θεωρείστε μας παρόντες.

Εκ μέρους όλων των Μελών του δημοτικού συμβουλίου Κω, εκφράζουμε την χαρά μας και τα συγχαρητήρια μας! Σας ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και κουράγιο στην ανάληψη των νέων σας ακαδημαϊκών καθηκόντων. Όλοι οι συμπατριώτες σας χαίρονται για την πορεία σας στον χώρο της επιστήμης και σας στέλνουν την αγάπη και την εκτίμηση τους!

Σας προσκαλούμε, όποτε οι υποχρεώσεις σας το επιτρέπουν, να  μας  ορίσετε ημερομηνία και ώρα για μια διάλεξη-συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ανοιχτή προς τους πολίτες με θέμα ‘’προτάσεις διεξόδου από την κοινωνική και οικονομική κρίση της Χώρας και του νησιού μας’’ ή όποιο θέμα εσείς κρίνεται πρόσφορο το οποίο θα αντιστοιχεί στην διάχυτη τοπική κοινωνική αγωνία για την πορεία της οικονομίας και θα απάντα σε ερωτήματα που θέτει η σύγχρονη ζωή στην περιοχή μας.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. Κω

 

Ν.Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

progr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝΤΕ ΣΚΕΥΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ