ΒΙΝΤΕΟ: Έπαρχος Κω: Ο Δήμος Κω καθυστέρησε τον ηλεκτροφωτισμό του Επαρχιακού προς Κέφαλο – Δεν κατάθεσε τα σχετικά εγγράφα προς ΔΕΗ…

10
1090

Στην συνέντευξη τύπου του αντπεριφερειάρχη κ.Ζαννετίδη στο επαρχείο Κω χθες το  μεσημέρι, ο έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός  εκτός ημερήσιας διάταξης σε ερώτημα που του ετέθη για την καθυστέρηση στην ηλεκτροδότηση του επαρχιακού δικτύου Κεφάλου απάντησε πως ευθύνη έχει ο  Δήμος Κω  επειδή καθυστέρησε να καταθέσει στην ΔΕΗ τα ανάλογα έγγραφα.

Για το υπόλοιπο δίκτυο ανέφερε πως η μελέτη ολοκληρώνεται άμεσα από τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας στην Ρόδο. Δήλωσε αισιόδοξος πως άμεσα θα ηλεκτροδοτηθεί το νησί από άκρη σε άκρη γιατί αυτή τη στιγμή «είμαστε το πιο σκοτεινό νησί».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για την καθαριοτητα του νησιου γιατι δεν τα λετε στους βρωμικους του δημου.Εχουν αφησει το τουριστικο νησι που λεγετε κως μεσα στην βρωμια και στην δυσωδια.

  2. Ελεος,ελατε να δειτε τους δρομους προς τιγκακι,προς μαρμαρι,οι τρυπες που υπαρχουν χωρανε μεσα ελεφαντες.Κυριε επαρχε βγειτε μπροστα και καντε κατι. Τις προαλες εγινε ατυχημα.επεσε τουριστας με μηχανακι σε λακουβα και πηγε στο νοσοκομειο.Δημαρχε μην ξαναρθεις στα χωρια,γιατι οπως σε κηνυγησε ο τιγκακιωτης,τωρα θα σε κηνυγησουν πολοι.

  3. Αλήθεια το Διοικητήριο γιατί δεν φωτίζεται Το εμβληματικό κτήριο !
    Όχι λόγω σεισμού !!!!!
    Μήπως κ ηλεκτρολόγε φταίει ο Δήμαρχος ;;
    Ούτε το Δημαρχείο φωτίζεται
    Η Κως ειναι σκοτεινή σαν να ειναι σε πόλεμο

  4. Τα φώτα ναι πρέπει να μπουν.τόσά Χρόνια έχετε περάσει τόσοι κ τόσοι επαρχί έχουμε αλλάξει δημάρχους κόμματα ένας σας δεν έχει σκευτης εκεί στους σκατο κύκλους να βάλει ένα stop ρε παιδί μου αφού ξέρετε ότι σε χώρες της Ευρώπης είναι διαφορετικά τι πρέπει να έχουμε κανένα σοβαρό τραυματισμό για να το κάνετε έτσι όπως έγινε κ με την στροφή στον πελαργό…έλεος

  5. Όπως αναφέρει και ο «φίλος» ταξιτζής να δει πρώτα ο έπαρχος τι θα κάνει με τις διαγραμμασίσεις στους δρόμους, γιατί θα σκοτωθεί κόσμος…. Μπογιά είναι βάλε μερικούς απο τους ακαμάτες που έχεις εκεί στο επαρχείο να τραβήξουν καμια γραμμή και μετά να έχεις όλο το δικαίωμα να ασκείς κριτική στον Δήμο… γιατί όπου ο δήμος έφτιαξε δρόμο που είναι στην αρμοδιότητα του έκανε και τις διαγραμμίσεις την επόμενη ημέρα.
    40 Χρόνια τώρα είμαστε χωρίς φώτα η καθυστέρηση των 2-3 μηνών θα μας πειράξει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ