Σ. Μαλιλής: Έργα που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

6
930

Έργα σε εξέλιξη πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Δημοτική ενότητα Ασφενδιού.

Mε αφορμή το τελευταίο ατύχημα με γουρούνα στις στροφές στην Ζιά, ο πρόεδρος Σταμάτης Μαλιλής άμεσα κινητοποιήθηκε με συνεργεία της κοινότητας και τοποθέτησε προστατευτικές μπάρες με στόχο την ασφάλεια των οδηγών. Επίσης στο Ζιπάρι διενεργείται διάνοιξη δρόμου σε κατοικημένη περιοχή, καθώς επίσης και δημιουργία πεζοδρομίων που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν στόχο την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τις αγαπημένες σας ΠΑΡΑΓΚΕΣ στην Ζιά λέει τίποτα το πρόγραμμα αναβάθμισης;; α

    Θα έρθει ο επόμενος σύντομα και ξέρεις από πού θα αρχίσει το ξήλωμα…

  2. ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ, ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΟΛΟ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ? ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΣΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟ ΖΩΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΦΕΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΛΗ ΚΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΤΛ.

  3. Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ( ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΑΤΡΙΞ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΥΣΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ?

  4. Μην Ξεχνιεστε. Δειτε το θεμα που αναφερει ο κυριος πιο πανω για το ζηπαρι, ειναι σοβαρο κ ειναι χειροτερα απο οτι λεει. Ειδικα το τελευταιο διαστημα, δειτε το κ να ανοιξει θεμα στο εγκυρο site σας γιατι αλλιως δεν θα γινει τιποτε κ η θα αρχισουν να την πληρωνουν τα ζωακια η θα εμφανιζονται αρρωστιες απο τη βρωμα. Μην θαβονται τετοια θεματα, ας ερευνιθουν κ αν δεν ειναι στο μεγεθος που βλαπτουν, ας τα αφησουν, να τα δουν ομως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ