ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Τζέιμς Γκιστ στην Κω! Η 2η μέρα του Final 4 – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με αμαξίδιο

2
4156

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Με μεγάλο ενδιαφέρον η δεύτερη & η τρίτη μέρα του τριημέρου του Final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που πραγματοποιείται στην Κω και ολοκληρώνεται απόψε με τον τελικό και τις απονομές.

Το κύριο χαρακτηριστικό της 2ης μέρας ήταν οι γεμάτες κερκίδες στο κλειστό γυμναστήρο Κω και η άφιξη του Τζέιμς Γκιστ του Παναθηναϊκού στον αγώνα των 7μμ

Ο Γκιστ συνάντησε τον... Παππά!
Ο Γκιστ συνάντησε τον… Παππά!

Στο κλειστό γυμναστήριο της Κω βρίσκεται ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Γ.Σ.Δωδεκάνησος και τον Άρη για το φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν τον Αμερικανό ότι στο γήπεδο βρίσκεται και ο Παππάς. Όχι ο Νίκος του Παναθηναϊκού, αλλά ο Βαλάντης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Φυσικά ο Γκιστ δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε μαζί του, με τον Παππά να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και πάλι. Λέτε να είναι σημάδι των… πρωταθλητών;

Ο Νικηφορίδης στην Κω

Ο Νικηφορίδης στην Κω

Ο Σταύρος Νικηφορίδης εκπροσωπεί τον Σ.Δ.Κ.Δ. στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο ρέφερι του τοπικού μας συνδέσμου »σφυρίζει»σήμερα το παιχνίδι ανάμεσα στον Άτλαντα Αθηνών και τον Π.Α.Σ.Κ.Α., μαζί με τον Κώστα Αθανασόπουλο και την… πανέμορφη Χριστίνα Παπαδοπούλου από τη Θεσσαλονίκη. Το 12sports είναι στην Κω και σας παρουσιάζει την αναμνηστική φωτογραφία των τριών ρέφερι του σημερινού πρώτου αγώνα για το φάιναλ-φορ.

Δυναμικό ''παρών'' ο Ηρακλής 2000

Δυναμικό »παρών» ο Ηρακλής 2000

Εντυπωσιακό »παρών» δίνουν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών του Ηρακλή 2000. Όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία τα παιδιά του συλλόγου της Καρδάμαινας έχουν γεμίσει ένα μέρος της κερκίδας και έχουν δώσει το δικό τους χρώμα στο φάιναλ-φορ μπάσκετ με αμαξίδιο που διεξάγεται στην Κω. Από νωρίς τα παιδιά του Ηρακλή 2000 βρέθηκαν στο κλειστό και δεν έχουν σταματήσει και να χειροκροτούν τις προσπάθειες των αθλητών των ομάδων.

ΟΜΑΔΑΡΑ και τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ!

Ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ θριάμβευσε με τον Άρη (62-37), έκανε το 2 στα 2 και αύριο στις 16:00- με τη βοήθεια όλων των Κώων φιλάθλων- παίζει για τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Και τώρα… ΤΕΛΙΚΟΣ! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος λύγισε τον Άρη με 62-37, έκανε το 2 στα 2 και αύριο στις 16:00 παίζει για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κόντρα στον Άτλαντα Αθηνών, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για το φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο νικητής παίρνει τον τίτλο και ο ηττημένος τη δεύτερη θέση. Έτσι απλά… Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας έτρωγε σίδερα και σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και πήρε δίκαια αυτό που άξιζε. Με τον Παππά να μοιάζει ασταμάτητος, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει σχετικά άνετα και αύριο να παλέψει στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ! Όλα τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους και η ομάδα μας κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.
Πολύ καλή παρουσία είχε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο α’ δεκάλεπτο του αγώνα με τον Άρη… Με αιχμή του δόρατος τον εκπληκτικό Παππά, οι Ροδίτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ και γρήγορα παγίωσαν με διψήφια διαφορά. Το σκορ έγινε 2-6 (2’) και 2-10 (4’), με τον Γ.Σ.Δ. να είναι κυρίαρχος στο παρκέ. Η ψαλίδα μεγάλωσε και το δεκάλεπτο έκλεισε με +10 (8-18). Ο Άρης στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και πλησίασε στο σκορ με αιχμή του δόρατος τον Τσιντάρη. Έτσι, μείωσε σε 11-20 και 15-24, αλλά το επιμέρους σκορ του β’ δεκαλέπτου ήταν 10-10 και το ημίχρονο τελείωσε με 18-28.
Στο β’ ημίχρονο, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς και ουσιαστικά το κατάφερε με επιμονή, πάθος, συγκέντρωση και καλή άμυνα. Το νταμπλ-σκορ δεν άργησε να έρθει με σερί 2-12 και το σκορ έγινε 20-40 (16’), με την ΟΜΑΔΑΡΑ να παίζει  ωραίο μπάσκετ. Με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει 26-46, τα πάντα τελείωσαν και το ζητούμενο πλέον ήταν  να γίνει συντήρηση δυνάμεων για τον αυριανό μεγάλο τελικό με τον Άτλαντα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η ομάδα μας είχε πολυφωνία στο σκοράρισμα, όλα τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και η νίκη ήρθε εύκολα και άνετα. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!
Τα δεκάλεπτα ήταν:  8-18, 18-28(ημ.), 26-46,
Διαιτητές: Μπίκας- Τσαχάκης- Στρέμπας
ΑΡΗΣ (Χατζηζωγίδου), Μαλτάς 4, Καλογιάννης, Κεφαλάς 2, Χρυσοβέργης, Τσιντάρης 13, Συμεωνίδης 1, Τσαπανίδης 17(1).
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου- Μποσγανάς): Χαρτερός 2, Μιχαήλου 14, Χαμαντί 10, Ζαραγκότας 2, Χατζηδημητρίου, Παππάς 22, Μαρτσάκης 10, Χατζηκαντής 2.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Π.Α.Σ.Κ.Α.- Άτλας 45-59
Άρης- Γ.Σ. Δωδεκάνησος 37-62

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Γ.Σ. Δωδεκάνησος    4 (2-0)     124-78(+46)
2.Άτλας Αθηνών         4 (2-0)     126-82(+44)
3.Π.Α.Σ.Κ.Α.               2 (0-2)     86-121(-35)
4.Άρης                        2 (0-2)     74-129(-55)

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΥΡΙΟ):
(16:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας Αθηνών (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)
(18:00): Άρης- Π.Α.Σ.Κ.Α. (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)
(20:00): Τελετή λήξης/ Απονομές

2 στα 2 για Άτλαντα!

2 στα 2 για Άτλαντα!

Απόλυτος κυρίαρχος ο Άτλας Αθηνών σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο φάιναλ φορ της ΟΣΕΚΑ, που διεξάγεται από χθες στην Κω. Επικράτησε του ΠΑΣΚΑ με 59-45 σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Κώστα Χρόνη εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική από την πρώτη ημέρα, οι περισσότερες επιλογές όμως έδωσαν στην ομάδα του Σεραφείμ Ζώτου τη νίκη. Ο προπονητής του Άτλαντα μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει διαχείρηση για να μπορέσει να έχει τους παίκτες του έτοιμους και για το μεγάλο αυριανό ματς με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος- Παπαδοπούλου- Νικηφορίδης.
Τα δεκάλεπτα: 8-19, 20-38, 31-46, 45-59.
Π.Α.Σ.Κ.Α. (Χρόνης):  Σγαρδέλης 3, Μυρωνάκης, Τσούμας 2, Χατζηαργυρίου, Γκοτζαράι 4, Ακουμιανάκης, Παπαστάμος 13, Μακρής 24.
ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ζώτος): Στάνκοβιτς 21, Ντομγκιόνι 4, Κωνσταντινόπουλος Τ. 3, Κότσαρης 1, Χαλδαίος 4, Βάσσης 8, Ζαφειρόπουλος, Χριστοδούλου 18, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος Β., Λιανός.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετοιμαστείτε όλοι, σε λίγο θα μας έρθουν οι καθηγητές για καλοκαιρινές παρουσιάσεις βιβλίων και οι ερευνητές του ΜΠΕΝ.

    Παρουσιάσεις βιβλίων, διάφορες στημένες εκδηλώσεις μόνο για να κάνουν φιγούρα να τους γράψουν οι εφημερίδες και χειροκρότημα ο ένας στον άλλον. Σε λίγο θα αρχίσει πάλι το σίριαλ ΜΠΕΝ για να μαζέψουν με διάφορα τρικ παραδάκι για τον χειμώνα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ