ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όντι Νόρις: Το καλύτερο camp απ’ όσα μέρη έχω επισκεφτεί – Συγκίνηση στις απονομές

2
9392

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε στο Οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου η τελετή λήξης του Audie Norris basketball camp. Κορυφαία στιγμή το από καρδιάς ευχαριστήριο του μεγάλου θρύλου του μπάσκετ για την άψογη φιλοξενία αλλά και την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση λέγοντας ότι έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά camp σε όλο τον κόσμο (από Αμερική μέχρι Κίνα) αυτό που έγινε όμως στην Κω ήταν το καλύτερο! Συγχαίροντας ιδιαίτερα τους βασικούς διοργανωτές Α. Ασημακόπουλο και Κ. Χαρίση καθώς και τον συνεργάτη τους κορυφαίο προπονητή Δ. Γαλάνη.

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός, ο Πρόεδρος του ΔΟΑ Θ. Σταματάκης, ο Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός, η Πρόεδρος της Έν. Ξενοδόχων Κω Ν. Σβύνου κ.α.

Οι απονομές έγιναν από τους Α. Ασημακόπουλο και Κ. Χαρίση προς τον Όντι Νόρις και την σύζυγό του Ντολόρες (πρώην Μις κόσμος), τον Προπονητή Δ. Γαλάνη και τον Γ. Τρικοίλη για την πολύτιμη συμβολή του στην διοργάνωση του camp.

Eκ μέρους του Δήμου ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Θ. Σταματάκης τίμησε τον Όντι Νόρις καθώς και τους διοργανωτές με την ευχή να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Επίσης η Μ. Τριανταφυλλοπούλου πρόσφερε ένα δικό της ξεχωριστό δώρο με τοπικά κρασιά ενθουσιάζοντας τον μεγάλο μπασκετμπολίστα.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ