Λευτέρης Σπύρου: Η προσπάθεια για ενιαία ομάδα ποδοσφαίρου της Κω απέτυχε παταγωδώς (ΒΙΝΤΕΟ)

5
1711
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ VIDEO-ΔΗΛΩΣΕΙΣ στον Στέργο Χατζηστέργου
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ VIDEO-ΔΗΛΩΣΕΙΣ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χάλι του ποδοσφαίρου είναι χάλι γιατί άνθρωποι χωρίς παραστάσεις και χωρίς αθλητικό management και marketing ασχολούνται με το μάθημα. Νομίζουν ότι η ομάδα είναι σαν να διοικούμε το μαγαζί μας.
    Μόνο που λες ότι θες να ασχοληθείς όταν μια ομάδα πάει σε εθνική κατηγορία δείχνει την λάθος σκέψη σου, δηλαδή στα δύσκολα του τοπικού μέχρι να ανέβει δεν θες να είσαι, άρα τι θες? Την προβολή ?
    Λες επίσης την Κω κατσικοχώρι και επειδή τους θίγεις όλους και δεν χωρίζεις τα χωριά νομίζεις ότι είσαι εντάξει, κατσικοχώρι η Κως και θες να βγεις μπροστά?
    Επίσης άλλα σε ερωτάνε, στην κατάντια καταλήγεις και απαντάς.
    Όσο για το φεύγαμε ένας ένας δεν κατάλαβες ότι και να ήταν κάποιοι θετικοί με το σύστημα που ήθελες να γίνει και με την προβολή που θες να περάσεις την έκαναν όλοι?
    Η δεν ακούς έξω ότι οι ίδιοι που έρχονταν οι ίδιοι κορόιδευαν.
    Ποιος δεν θέλει να δει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν σας ακολούθησαν καθόλου, γιατί άραγε?

  2. Αμα είσαι μάγκας και αγαπάς το ποδόσφαιρο και έχεις όρεξη πάρε μια ομάδα Αυτή που λέει η καρδιά σου και ανέβασε την στην Γ εθνικη. Και τότε θα δεις που όλοι αυτοί που σε κατηγορούσαν θα έρθουν τρέχοντας κοντά σου μονο έτσι βλέπω να φτιάχνετε ομάδα Εθνικής κατηγορίας με 3/4 σωστούς επαγγελματίες της Κω που θα έχουν οραμα όρεξη και χρήμα μόνο ετσι φιλε Λευτέρη.

  3. ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ Κ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ (ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ).

  4. …..Sotires me ta miala sas den theloume……..oti ekanan kai oi alloi, mia omada panv kato asanser.Ante me tin karamela. Gnorizete oti kanenas edv den exei tin oikonomiki dinami na kratisei omada stin g h b ethniki pano apo 1 xrono kai les vlakeies. Proboli thelete k to kanete lathos kai epikindina.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ