ΕΚΕΙ…ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ! Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ έγραψε ιστορία…

2
5839
Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ έγραψε ιστορία και κερδίζοντας στην Καλλιθέα τον Πόλις με 83-65 ανέβηκε και μαθηματικά για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική!

Η ιστορία το έγραψε…

Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ είναι και επίσημα στη Β’ Εθνική!

Η ΟΜΑΔΑΡΑ από την Κω κερδίζοντας με 83-65 τον Πόλις στην Καλλιθέα, από σήμερα ανήκει και μαθηματικά στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής, πετυχαίνοντας το μεγάλο στόχο της από την αρχή της χρονιάς. Οι αθλητές του Ιπποκράτη και ο Μιχάλης Καπλανίδης ήταν πραγματικοί ΗΡΩΕΣ φέτος και κατάφεραν να οδηγήσουν τον Ιπποκράτη στη μεγαλύτερη στιγμή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του. Το κωακό σωματείο γίνεται το τρίτο σωματείο της Δωδεκανήσου (μετά τον Κολοσσό και τον Διαγόρα) που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική και η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη για το δωδεκανησιακό μπάσκετ. Με κορυφαίους τους Κουκουράβα, Χαρίση, Χρύση και Ασημακόπουλο, η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη πήρε αυτό που ήθελε στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλλιθέα και έτσι ανέβηκε και μαθηματικά στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Ιπποκράτης θα ακολουθήσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στη Β’ Εθνική, κάτι που φαινόταν από την αρχή της χρονιάς, αφού οι δύο ομάδες ήταν μακράν οι πιο δυνατές στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Το σημερινό παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, τελείωσε στο… β’ δεκάλεπτο. Οι Κώοι ανέβασαν στροφές ξέφυγαν με +22 και η Β’ Εθνική μπορεί να τους περιμένει. Στη συνέχεια έπαιξαν όλα τα παιδιά και ο Ιπποκράτης (παρά τις απουσίες των Γκοράτσα και Χρήστου) πήρε άνετα τη νίκη.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ αυτή είναι μεγάλη για τον Ιπποκράτη, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που επικρατούσαν. Οι Τσιλιγκίρης και Χατζηγιακουμής αποχώρησαν από την ομάδα, ο Πλευράκης τραυματίστηκε και υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν για να μπορέσει να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ η ομάδα. Όλοι τους όμως ήταν εκεί… Ο Αντώνης, ο Κώστας, ο Βαγγέλης, ο Αντώνης, ο Γιώργος και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ είναι στη Β’ Εθνική και το άξιζε και με το παραπάνω. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…
«ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ… ΜΑΣ»
Ο Αντώνης Χρύσης μετά το τέλος του αγώνα είπε στο 12sports: «Αφιερώνουμε την άνοδο στους εαυτό μας και μόνο σ’ αυτούς. Μας έχουν ξεχάσει εδώ και μήνες».
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-19, 25-47(ημ.), 49-71, 65-83
Διαιτητές: Μακρόπουλος- Νερομυλιώτης
ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπογδανίδης): Μπογδανίδης 4, Ζήσης 4, Κακαργιάς 4, Θεοδωράκος, Τσικούρας, Ευστρατίου 25(1), Γούβαρης, Καβελάρης, Κωνσταντίνος, Λυγγερίδης 15, Ξιούρας 13(1).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Κουκουράβας 22(2), Τρύπας 3(1), Χατζηπυλιώτης, Μποδούρ, Παπαδημητρίου, Ασημακόπουλος 16, Χαρίσης 21, Χρύσης 21(1), Κατσούβας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο ρε μαγκεs . σαs ευχαριστουμε μεσα απ την καρδια μαs ολουs . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΥΓ,, ευχαριστουμε επισηs για οτι κανατε και οσα μαθατε στα παιδεια μαs .

  2. Μπραβο παιδια. Μπραβο σε ολους τους παιχτες αλλα και στο διοικιτηκο συμβουλιο. που βαζουν τα λεφτα απο την τζεπη τους για να βγαλουν τα εισητηρια και τα εξοδα .!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ