Ο ‘Όντι Νόρις στην Κω για το camp (για παιδιά 8 έως 18 ετών) που διοργανώνουν ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Κώστας Χαρίσης!

0
1359
Ο ‘Όντι Νόρις από 3 έως 5 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Κω για το camp (για παιδιά 8 έως 18 ετών) που διοργανώνουν ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Κώστας Χαρίσης!

Μία σπουδαία μπασκετική προσωπικότητα πρόκειται να δώσει το «παρών» στην Κω το προσεχές καλοκαίρι και συγκεκριμένα από 3 έως 5 Ιουνίου. Ο λόγος για τον Αμερικανό Όντι Νόρις, ο οποίος θα ταξιδέψει στο νησί του Ιπποκράτη για να βρεθεί δίπλα στα παιδιά, στο camp (για παιδιά από 8 έως 18 ετών) που θα διοργανώσει ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Κώστας Χαρίσης.

Ο 57χρονος πλέον Νόρις έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία σε Αμερική, Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα, παίζοντας τη σεζόν 1993-94 με τη φανέλα του Περιστερίου. Ο θηριώδης Όντι Νόρις, θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους καλύτερους αθλητές που έπαιξαν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα οι διοργανωτές έχουν στόχο να φέρουν στην Κω κι άλλα μεγάλα ονόματα (προπονητές και αθλητές) από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το camp, θα γίνουν γνωστές σύντομα από τον Αντώνη Ασημακόπουλο και τον Κώστα Χαρίση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ