«Σφαγή» της διαιτησίας με τον ΔΙΓΕΝΗ Κοσκινού στη Ρόδο καταγγέλλει η ΑΕ ΚΩΣ! ΒΙΝΤΕΟ (οι επίμαχες φάσεις – Δηλώσεις)

4
3181
ΔΕΙΤΕ το BINTEO
με τις επίμαχες φάσεις και δηλώσεις στον Στέργο Χατζηστέργο dhras.gr:

Με την ισοπαλία έφυγε από τα Κοσκινού η ΑΕ Κως η οποία έχει δικαιολογημένα τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Παπαβασιλείου ο οποίος δεν άφησε τους βυσσινί να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το ματς . Αρχικά δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στον Γιώργο Κεφαλιανό δείχνοντας του μάλιστα και κίτρινη κάρτα για θέατρο ενώ στο δεύτερο μέρος έκοψε το πλεονέκτημα γυρίζοντας την φάση πίσω και ενώ ο Γιώργος Κεφαλιανός ήταν σε θέση βολής και ολοκλήρωσε την παράσταση δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κεφαλιανό. Στα αγωνιστικά ο Διγενής είχε την κατοχή με την ΑΕ Κω να προσπαθεί κυρίως στην κόντρα να πάρει το ματς .Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας και το Σάββατο υποδέχονται τον Ευκλή Σορωνής στο Νέο στάδιο Ανταγόρας.

Εικόνα

Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, ο Διγενής υστέρησε σημαντικά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς, ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό αλλά δεν έφτανε εύκολα κοντά στην εστία του Ντιμιτρίεβιτς. Στο 22′ η επικίνδυνη σέντρα σούτ του Κατσούλη δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και στο 31′ ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Κω είπε «όχι» σε διαγώνιο σούτ του Διακάκη ενώ δύο λεπτά αργότερα έμελλε να γίνει η φάση που «σημάδεψε» την αναμέτρηση. Μετά από λάθος των παικτών του Διγενή στο χώρο του κέντρου ο Χατζηφούντας έψαξε με βαθιά μπαλιά τον Κεφαλιανό Γ., αυτός ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μοσκιού αλλά ο διαιτητής Παπαβασιλείου του υπέδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο, «ξεσηκώνοντας» τους ανθρώπους των Κώων. Ο Ντιμιτρίεβιτς βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα και στο 45′ απέκρουσε δύσκολα από κοντά ένα καλό πλασέ του Διακάκη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος, είχε τον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν συνεχώς την αντεπίθεση και λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα στο 76′ όταν ο Κεφαλιανός νίκησε στο σπρίντ τον Ζαχαρία και έκανε το σούτ από πλάγια θέση, όμως ο Νικολέττος με εντυπωσιακή απόκρουση, έδιωξε τον κίνδυνο κρατώντας το σκόρ ως είχε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν την αντίπαλη εστία όταν ο Αμπελάς βρήκε με όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Πλαγγέντη, με τον τελευταίο να νικάται σε τετ-α-τετ με τον Ντιμιτρίεβιτς. Στο 86′ οι Κώοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Κεφαλιανός Γ. για καθυστέρηση ενός φάουλ του Διγενή και στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με την ισοπαλία.

Ο κορυφαίος

Ο Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.Ο θηριώδης τερματοφύλακας της Α.Ε. Κω, βοήθησε πολύ την ομάδα του να διεκδικήσει κάτι από το ματς, πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις και αν οι Κώοι οφείλουν κάπου τον βαθμό της ισοπαλίας, σίγουρα τον οφείλουν σε αυτόν.

Οι συνθέσεις:

Διγενής (Σάσα Γιόνοβιτς): Νικολέττος, Κατσούλης, Ζαχαρίας (79’ Κούτσι), Κώτης, Καρπαθάκης, Παπασταμάτης, Αμπελάς, Πλαγγέντης, Διακάκης (58’ Τριπολίτης), Μοσκιού (54’ Χατζηνικόλας), Τζουανάκης

Α.Ε. Κως ( Λεωνίδας Κούτσουκας): Ντιμιτρίεβιτς, Κοτσάκι, Χατζηφούντας, Βακουφτσής, Κιολές, Ευθυμιάδης, Ηλιάδης (90’ Κασαμάι), Παπανικολάου (46’ λ.τ Ζαΐμι), Κεφαλιανός Γ., Κεφαλιανός Ε., Κώστογλου

http://www.giafkasports.gr/local/soccer/item/53207-orthia-sta-koskinou-aekws-resital-apo-papabasiliou

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??

  2. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΔ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΩΣΗ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ Β. ΣΥΓΚΡ/ΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ. Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΛΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 10 ΨΗΦΟΙ.

  3. Σωστός ο φίλος ας γίνει ενας Όμιλος Α Κατηγορίας με ομάδες του Β συγκροτήματος αφού το πρόβλημα τούς είναι η ομάδες τις Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ