ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τελετή λήξης Πανελληνίου Πρωταθλήματος MTB Marathon 2017 – Οι απονομές & οι βραβεύσεις. Γ. Κυρίτσης προς Ομοσπονδία: «Προκαλέστε μας κι άλλο…»

2
3930

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Κω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας MTB ΚOS Marathon 2017.

Οι απονομές στους τρεις πρώτους αθλητές: Περικλή Ηλία, Γιώργο Δάντο και Αναστάσιο Κουρμπέτη έγιναν από τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση, τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Α. Τσιρακίδη και τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Δ. Χούπη .

Ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις (από τον Πρόεδρο της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκό, τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου π. Α. Τσουκνιά κ.α.) προς όλους τους εθελοντές και όσους βοήθησαν (φωτό-βίντεο) αλλά και από την Ελληνική Ομσοπονδία Ποδηλασίας και τον εκπρόσωπό της Αλέξανδρο Τσιρακίδη προς τον Δήμο Κω και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Δημήτρη Καπατσώρη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης συνεχάρη τους νικητές, όλους τους αθλητές που πήραν μέρος και ευχαρίστησε την Ομοσπονδία Ποδηλασία και όλους τους παρευρισκόμενους λέγοντας μάλιστα προς τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας κ. Τσιρακίδη ότι ο δήμος Κω είναι εδώ για να φέρει σε πέρας και άλλες αντίστοιχες «προκλήσεις» από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Παρών ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μανώλης Ζερβός.

ΒΙΝΤΕΟ από dhras.gr:

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΓΥΡΙΣΕ Η ΤΕΖΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ