ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Τετάρτη 6μμ η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στην Κέφαλο

5
4979

Αύριο Τετάρτη στις 6μμ, στο γήπεδο της Κεφάλου, θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων και την άνοδο στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου, από τον ΝΙΚΑΓΟΡΑ.

Προσκεκλημένες είναι όλες οι τοπικές αρχές (Σεβασμιώτατος, βουλευτές, έπαρχος, δήμαρχος, σύμβουλοι κλπ).

Αρχικά θα γίνουν κάποιοι μικροί φιλικοί αγώνες από τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας και στην συνέχεια θα γίνει η απονομή και ο πανηγυρισμός του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι χωρίς υπερβολές..φίλοι(Κεαλιανε & χχχ)απλά κρατιόμαστε ζεστοί πάντα για να ….. στο ξύλο κάτι κομπλεξικά άτομα σαν εσάς τους δύο που δεν βλέπουν τις στατιστικές και τις αποδόσεις των ομάδων αλλά και ότι δεν σέβονται το ότι ο ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΜΑΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  1. Πολύ αστείο!!!! Γελάσαμε πάρα πολύ!!!Φαίνεται σας πήραξε και σας πηράζει ακόμα που πήρε το πρωτάθλημα ο Νικαγόρας…..Ότι και να γράφεται είστε δικαιολογημένοι…..χαχαχαχαχαχαχαχαχα………

    • Μπράβο αδερφέ μ πολύ καλά τους είπες τους χαλάει πολύ μάλλον και δεν ξέρουν προφανώς και από ποδόσφαιρο γιατί αν δούνε τις στατιστικές και τις αποδόσεις δεν θα έκαναν λόγο..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ