Γυναίκες ΑΝΤΑΓΟΡΑ: «Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα»

0
1290

Η αλήθεια είναι ότι στο γυναικείο πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει… γνωρίζαμε λίγο –πολύ ότι ο Ανταγόρας Κω ήταν η ομάδα που θα έπαιρνε τον τίτλο. Κι αυτό γιατί η διαφορά δυναμικότητας με τις υπόλοιπες ομάδες ήταν τεράστια. Οι Κώες το μόνο που έκαναν είναι να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και κερδίζοντας με νταμπλ-σκορ τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος στην έδρα του (58-29) να πάρουν τον τίτλο σε ρυθμούς προπόνησης. Το 12sports μίλησε με τον προπονητή Γιάννη Παπούλη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μπορεί να φαινόταν εύκολος ο τίτλος, αλλά η χρονιά δεν ήταν εύκολη. Κάναμε προπονήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα στις 22:30 και οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν περίφημα και χωρίς να έχουμε κάνει ουσιαστικά φιλικά παιχνίδια φτάσαμε μέχρι το τέλος. Βέβαια έχουμε κάνει το πρώτο βήμα και απομένει ακόμη ένα. Θα χρειαστούν ακόμη τρεις μήνες δουλειάς για να πάμε στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στην Α2 Κατηγορία», είπε ο Γιάννης Παπούλης και συνέχισε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ανταγόρα που μας δέχθηκε στην οικογένεια του. Η συνεργασία μας είναι άψογη και ο επόμενος στόχος μας εκτός από την άνοδο στην Α2 είναι η οργάνωση των γυναικείων τμημάτων υποδομής για να μπορέσει ο σύλλογος να έχει υπόσταση και μέλλον. Το περασμένο καλοκαίρι εξασφαλίστηκαν κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να θέσουμε υψηλούς στόχους και συγκεκριμένα της ανόδου στην Α2 Κατηγορία».

Όσον αφορά στον Ανταγόρα και το πρωτάθλημα, ο Γιάννης Παπούλης υπογράμμισε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψαν και ανταποκρίθηκαν τα κορίτσια. Το πρωτάθλημα ήταν ιδιόμορφο με λίγα παιχνίδια, απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Αυτό δεν είναι καλό και ίσως το βρούμε μπροστά. Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει ένα δυνατό παιχνίδι, έτσι ώστε οι αντίπαλοί μας, να μας βάλουν δύσκολα και να δούμε πως θα λειτουργήσουμε υπό πίεση και σε συνθήκες άγχους. Ίσως μέχρι το καλοκαίρι να κάνουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προς το παρόν θα απολαύσουμε μία εβδομάδα ξεκούρασης και θα επιστρέψουμε στο γήπεδο από τη Δευτέρα για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία εν όψει των αγώνων μπαράζ (σ.σ. 21 έως 25 Ιουνίου)».

Ο Γιάννης Παπούλης αφιέρωσε και το πρωτάθλημα: «Κανονικά ανήκει στα κορίτσια, αλλά θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου, γιατί τους στέρησα πολύτιμες ώρες με τις δύσκολες προπονητικές συνθήκες που υπήρχαν».

12sports.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ