Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: 4 στα 4 μαύρα

0
21
Θέμα: Στα 4 βάθρα των νικητών για τον Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Στα 4 βάθρα των νικητών για τον Κωακό όμιλο ποδηλασίας  το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ξεκινώντας  το Σάββατο από την ανάβαση στο Κερατοβούνι, ο Αντώνης Γρηγοριάδης έδειξε ότι δεν είναι τυχαία πολυπρωταθλητής φέτος σε αρκετά αγωνίσματα. Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο και την Κυριακή,  στην ανάβαση Πάρνηθας όπου κι εκεί για δεύτερη σερί μέρα αναδείχτηκε νικητής.
Την ίδια ώρα στη Σαλαμίνα,  στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Πρωτέας ,  έλαβαν μέρος,  η Αλευράκη Αγγελική τερματίζοντας πρώτη στις παγκορασίδες   και ο Αλευράκης Γιάννης στους παίδες που επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση.
Τους Αθλητές του mtb συνόδευσε ο Απόστολος Τσοπούρογλου προπονητής τους τους τελευταίους 3 μήνες. Ενώ ο Γρηγοριάδης συνεχίζει με προπονητή τον Σπύρο Ταντή.
Επίσης σήμερα,  αναχωρεί η αποστολή  της εθνικής μας ομάδας που πλαισιώνεται από την αθλήτρια και τους αθλητές της ομάδας μας, Μπούσδρα Ηρώ, Γρηγοριάδη Αντώνη και Τιμόθεο Σιφουνιό, για το βαλκανικό πρωτάθλημα πίστας στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την στήριξη  σε κάθε  κίνηση της ομάδας
Sernikos bikes
RAFNAR Hellas
Sante cafe
Pirros μεταλλικές κατασκευές
Χατζηδαυηδ μεταφορές
Top gear ενοικιάσεις μοτο
Berto luccy
Kos Marina
Natur Galathris
Zaman fu
Blue star ferry’s
Mitsis hotels
Υδροκαλ
Pergaminos cars
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στη Κω και στα Δωδεκάνησα μάς.
Με ιδιαίτερη τιμή,
Γραφείο Τύπου
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ