Πυροσβέστες «άναψαν φωτιά» στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley της Α.Ε.Π.Ε στην Κω, στον ΝΟΚ

0
122


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας (Α.Ε.Π.Ε.) στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κω. Το διήμερο αθλητικό γεγονός συγκέντρωσε πυροσβέστες από όλη τη χώρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν τους δεσμούς τους.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, κ. Γρηγόρης Μαυρίδης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία του τουρνουά. Τόνισε μάλιστα ότι το τουρνουά θα καθιερωθεί ως θεσμός στο νησί και ότι την επόμενη χρονιά αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Συνεργασίες που έκαναν τη διαφορά:
Η διοργάνωση του τουρνουά έγινε δυνατή χάρη στην υποστήριξη πολλών φορέων και χορηγών. Η οικογένεια Πακή και Μανώλη Χριστοδουλίδη πρόσφερε φιλοξενία και διατροφή στις ομάδες, ενώ ο διαιτητής Γιάννης Τσιρπανλής, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω και η ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η όμορφη νησιωτική πραγματικότητα της Κω αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για να ξεδιπλωθεί το αθλητικό πνεύμα και η συναδελφικότητα των πυροσβεστών. Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κω φιλοξένησαν τους αγώνες, προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τους αθλητές.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ