ΑΟ Ακαδημία: Ανακοίνωση προσωρινών βαθμολογιών ποδηλατικών σωματείων από Ελλ. Ομοσπονδία Ποδηλασίας

0
19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, μετά την καταχώρηση από την στατιστική υπηρεσία της, 1322 φύλλων αγώνων, ανακοίνωσε στις 4 Οκτωβρίου τη Γενική Βαθμολογία και τις επιμέρους βαθμολογίες των αθλητικών σωματείων που καλλιεργούν το άθλημα της ποδηλασίας σωματείων στα αγωνίσματα του Δρόμου, της Ορεινής Ποδηλασίας, της Ποδηλασίας Πίστας και του αγωνίσματος CYCLO CROSS.

Η συστηματική και επαγγελματική προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω, η οποία κάθε χρόνο βαίνει συνεχώς βελτιούμενη, αποδίδει πλέον καρπούς στα αθλητικά δρώμενα σε πανελλήνιο επίπεδο.

Έτσι, μέσα από τη συμμετοχή το τρέχον έτος σε 24 αθλητικές διοργανώσεις μέχρι στιγμής, εντός και εκτός Δωδεκανήσου, η Ακαδημία Κω κατατάσσεται την παρούσα χρονική περίοδο στην 17η θέση ανάμεσα σε 80 αθλητικά σωματεία στη γενική κατάταξη, έχοντας μάλιστα και τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών που συμμετείχαν σε αγώνες από όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου, δείγμα της εμπιστοσύνης και της αγάπης των μικρών και μεγάλων αθλητών του νησιού μας προς την Ακαδημία Κω και ιδιαίτερα προς τη μοναδική προπονήτρια ποδηλασίας στο νησί μας, την κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή.

Στις επιμέρους βαθμολογίες, η Ακαδημία Κω βρίσκεται στη 12η θέση στη βαθμολογία του αγωνίσματος του δρόμου, στην 15η θέση στη βαθμολογία του αγωνίσματος της ορεινής ποδηλασίας και στην 14η θέση στο αγώνισμα του Cyclo Cross.

Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας Κω συγχαίρουν θερμά τους αθλητές και την προπονητική ομάδα για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, καθώς και όλα τα μέλη της Ακαδημίας Κω, τα οποία πλέον ξεπερνούν τα 100 και αποτελούν το βασικότερο στήριγμα των προσπαθειών της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., GLOBAL AVIATION S.A., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ, το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Dodekanisos SeaWays, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια και αγάπη στηρίζουν τις προσπάθειες της Ακαδημίας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους.

Κως το νησί του ποδηλάτου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ