Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

0
269

Μία ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα απόψε στη Γλυφάδα, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ. Λίγο αργότερα, ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας.

Φωτογραφίες από το σημείο

WhatsApp_Image_2024-10-09_at_23_24_45_5f48fc88
WhatsApp_Image_2024-10-09_at_23_24_44_7d3eec0b

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Έτσι και έγινε, με τον άνδρα να εντοπίζει τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως, στις 22:29, το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Το ΕΚΑΒ, που έφτασε στις 22:38, περιμένει την Ασφάλεια, ώστε να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί, καθώς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση. Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η σορός του δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα, προκαλώντας απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν είναι ακόμα συγκεχυμένες, ενώ είναι προφανές πως όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ανάστατοι και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά από αυτή την εξέλιξη.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με την είδηση αυτή πάντως να βυθίζει στην θλίψη και το πένθος ολόκληρη την χώρα, αφού επρόκειτο για έναν άνθρωπο 31 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν απαντούσε στις κλήσεις της συζύγου του, η οποία κάλεσε τον ιδιοκτήτη της βίλας όπου διέμενε ο Μπάλντοκ, προκειμένου να πάει στο σημείο και να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

Αυτός λοιπόν εντόπισε τον 31χρονο στην πισίνα δίχως τις αισθήσεις του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί τον θάνατό του και να περιμένει την ασφάλεια ώστε να ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την τραγική είδηση της απώλειας του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής

baldok-m2
Στα 31 του χρόνια ο Τζόρτζ Μπάλντοκ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα του σπιτιού, σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του και αφού φρόντισε ο ίδιος να κάνει γνωστή την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας, κάτι που έγινε τελικά το 2022 όταν και βρέθηκε στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ.

5915340
5915476

Η πρώτη φορά που το όνομα του είχε βρεθεί στις σημειώσεις των ανθρώπων της Εθνικής ήταν στην εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη, ωστόσο η υπόθεση του δεν προχώρησε για να επανέλθει όταν ανέλαβε την ομάδα ο Τζονι Φαν΄τ Σχιπ.

My Name is "Γιώργος" Baldock | Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

Ο Ολλανδός αναζητούσε σε όλον τον κόσμο ποδοσφαιστές με ελληνικές ρίζες για να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα, ο Μπάλντοκ ήταν ανοικτός αλλά και πάλι η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς σκόνταψε σε γραφειοκρατικά εμπόδια.

6029891
6332823
6161777
6332893
6333007
«Η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ήταν 100% Ελληνίδα. Έτσι είμαι κι εγώ, έστω και κατά 1/4 Έλληνας. Νομίζω πως έχω δικαίωμα να παίξω γι’ αυτή την ομάδα, θα είναι σπουδαίο, θα είναι σίγουρα μια στιγμή περηφάνιας για την οικογένειά μου και για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα. Μακάρι να συμβεί. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν θα απέρριπτα ποτέ αυτό το ενδεχόμενο», είχε πει δηλώσει εκείνη την εποχή ο ίδιος σε συνέντευξη του κρατώντας την πόρτα ορθάνοικτη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ