Συνάντηση της Επάρχου Κω, με την Atmaca Spor που φιλοξενεί ο Έσπερος Κω στο νησί μας

0
22
Στο Επαρχείο Κω βρέθηκε σήμερα το πρωί η ομάδα της Atmaca Spor την οποία φιλοξενεί ο Έσπερος στο νησί μας αυτό το διήμερο και αύριο μάλιστα υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας στις 12:00 στο Κλειστό γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης».
Στο πλαίσιο της φιλίας των δύο χωρών και της σχέσης που έχει αναπτύξει ο Έσπερος με την Atmaca αφού φιλοξενήθηκε και εκείνος στην πόλη Didim πριν από έναν μήνα, ανταποδίδει ουσιαστικά την φιλοξενία θέλοντας σε αυτό το διήμερο να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους του συλλόγου.
Η Έπαρχος Κω, Ντίνα Σβύνου τόνισε ότι είναι σημαντικές αυτές οι δράσεις γιατί αναδεικνύουν την σχέση των δύο λαών και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στην ομάδα της Τουρκίας ενώ παρέλαβε και ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της πόλης Didim απ’ την υπεύθυνη της ομάδας, Sibel Tasdan.
O τεχνικός διευθυντής του Εσπέρου, Δημήτρης Χατζηστέργος με την σειρά του ευχαρίστησε προσωπικά την Έπαρχο για τις ενέργειες της ώστε να μπορέσει η ομάδα της Atmaca να βρεθεί στο νησί μας όπως και τον Δήμο Κω και αναφέρθηκε και εκείνος στην εξαιρετική φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του συλλόγου πριν από έναν μήνα στην Τουρκία.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ακολούθηκε μια βόλτα – ξενάγηση στον πλάτανο του Ιπποκράτη. Αύριο στις 12:00 θα γίνει το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ