ΑΟ Ακαδημία στο 4ο κύπελλο ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή της Παναγιάς Τσουκαλαριάς

0
28

4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

 

 

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία Κω συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στο 4ο κύπελλο ορεινής ποδηλασίας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω, στην περιοχή της Παναγιάς Τσουκαλαριάς.

Σε έναν αγώνα χαραγμένο πάνω σε όμορφες και απαιτητικές διαδρομές, οι αθλητές της Ακαδημίας Κω ; παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα στην κατηγορία των «Ανδρών», ο Βαλλιανάτος Έκτορας να τερματίσει μετά από σχεδόν μία ώρα αγώνα στην 7η θέση, η Μορρέτο Αργυρώ να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των «Νεανίδων» και στην κατηγορία των «Παίδων», ο Δημητριάδης Δίας να ολοκληρώσει τον αγώνα του στην 7η θέση, ενώ ο Κιάρης Δημήτριος στάθηκε άτυχος και εγκατέλειψε μετά από μηχανική βλάβη.

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει τους αθλητές της για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του απαιτητικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας, την προπονήτρια της ομάδας μας, κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή για τη διηνεκή στήριξη των αθλητών μας και τους διοργανωτές για την άριστη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τον μέγα χορηγό Phython Tours και Python Experience, καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς της ομάδας, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., GLOBAL AVIATION S.A., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Δίνουμε ραντεβού για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου, όπου η Ακαδημία Κω θα παρευρεθεί με μία πολυπληθή αποστολή στη Σύμη, για την 10η Ανάβαση Πανορμίτη, έναν αγώνα που διοργανώνει επί μία δεκαετία ο Αθλητικός Σύλλογος Ρόδου Έλαφος.

Κως, το νησί του ποδηλάτου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ