Νίκη παραμονής για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών κόντρα στη Μυτιλήνη

0
1104

Την νίκη που χρειαζόταν πέτυχε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών το Σάββατο 11 Μαρτίου κόντρα στον Α.Ο. Μυτιλήνης.

Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τη φέρνει πάνω από την ομάδα της Μυτιλήνης στο βαθμολογικό πίνακα. Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο οι αθλητές του Ομίλου έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και με όπλο το καλό σερβίς και το δυνατό μπλοκ έφτασαν στο 3-0 σετ. Όλα ήταν ιδανικά στο γήπεδο. Η κερκίδα  είχε παλμό, οι παίκτες βρήκαν καλό ρυθμό, είχαν ελάχιστες στιγμές αδράνειας και καθώς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, εφάρμοσαν πιστά το σχέδιο που εκπονήθηκε για το παιχνίδι, εξουδετερώνοντας τα δυνατά σημεία του αντιπάλου.

Η ομάδα μας συνεχίζει με αποστολή εκτός έδρας με αντίπαλο τη Δραπετσώνα το Σάββατο 18 Μαρτίου και προσδοκά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές εντός έδρας με αντιπάλους τους Ιωνικό (26 Μαρτίου) και Πανιώνιο (9 Απριλίου) να κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία.

Το Δ.Σ. οι αθλητές και ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθειές τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 26 Μαρτίου όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ελπίζοντας σε αποτέλεσμα που θα οριστικοποιήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Κως

Σάββατο 11-3-2017   20.00

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ – Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 3-0 (25-20, 25-23, 25-20) σε 69’

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ,  ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ,ΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκράτης Γιακουμής) ΤΣΑΤΣΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΖΙΑΚΚΑΣ, ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΟΝΤΑΡΗΣ, ΜΟΚΑΛΗΣ.

https://www.facebook.com/manolis.alavanos/videos/10212221379548516/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ