Στον Παναθηναϊκό ο Φελίτσε Τσιρίλο του Αντίμαχου

0
4603
Ακόμη ένας δικό μας παιδί απ’ την Κω ξεκινάει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι αφού ο Φελίτσε Τσιρίλο του Αντίμαχου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού.
Ο γεννημένος του 2010, αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός είναι δημιούργημα των ακαδημιών του Αντίμαχου και με την μεταγραφή του στους «πράσινους» έκανε υπερήφανο και το σωματείο αλλά και τον προπονητή του, Μιχάλη Σκαλέρη που βλέπει τους κόπους όλων αυτών τον χρόνων να δικαιώνονται.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσιρίλο ήταν βασικό στέλεχος και της μικτής ομάδας της Δωδεκανήσου στην Κ-14.
Αντιμαχος
«Ο Α.Σ Αντίμαχος Κω ανακοινώνει την μεταγραφή του Φελίτσε Τσιρίλο στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι τεράστια χαρά και ικανοποίηση για εμάς που ένα δικό μας παιδί θα αγωνίζεται σε μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο στόχος και η πορεία της ακαδημίας μας, η δουλειά του Μιχάλη Σκαλέρη, η καθημερινή προσπάθεια για να γίνουμε καλύτεροι όλοι βρίσκουν ανταπόκριση αφού μέσα απ’ αυτήν την μεταγραφή βρίσκουμε και εμείς κίνητρο να συνεχίσουμε. Ευχόμαστε τα καλύτερα σ’ ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε απ’ τον Αντίμαχο και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του.»
Συγχαρητήρια και απ’ την Δόξα Καρδάμαινας
Ο Α.Σ. ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχές του στον Φελίτσε Τσιρίλο για μια λαμπρή και επιτυχημένη σταδιοδρομία στη νέα του πρόκληση με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, απευθύνουμε εγκάρδια συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αντίμαχου, καθώς και στον προπονητή των ακαδημιών, Μιχάλη Σκαλέρη. Η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν προπονητή είναι να βλέπει τους κόπους του να αποδίδουν, και στον Αντίμαχο αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

πηγη: https://www.kostv.gr/nea/athlitismos/31783-ston-panathinaiko-o-felitse-tsirilo-tou-antimaxou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ