Χρυσό μετάλλιο ο Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού – Τον εκβίασαν, τον απείλησαν, τον φυλάκισαν αλλά ούτε για μία στιγμή δεν λύγισε!

1
2458

Έκανε το σταυρό του γονάτισε και ευχαρίστησε το Θεό

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβγαλε όλα τα συναισθήματα του μετά το τέλος του επικού τελικού του τένις με τον Κάρλος Αλκαράθ και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσπασε μετά την εξασφάλιση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, βάζοντας τα κλάματα στην αγκαλιά της κόρης του.

Ήταν ο μοναδικός τίτλος που του έλειπε για να κάνει το Golden Slam, γι’ αυτό και ο 37χρονος τενίστας πανηγύρισε με όλη την ψυχή του αυτό το χρυσό μετάλλιο που τόσο ήθελε τόσα χρόνια.

Ο Τζόκοβιτς έβγαλε όλη την ένταση που είχε και δεν σταμάτησε να κλαίει μετά τον τελευταίο πόντο του αγώνα με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Τέτοιο ξέσπασμα είχε πολύ καιρό να κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν σταματάει να γράφει ιστορία και να αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΞΙΟΣ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΥΓΙΣΑΝ( ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛ….ΕΣ) ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΛΟΡΘΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

    Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ