Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εκλογές στον Α.Ο Πυλίου | Ποιοι εξελέγησαν στο νέο ΔΣ

0
4904

Με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και τα μέλη του συλλόγου σε ένα δύσκολο μονοπάτι να δείχνουν την αγάπη τους και στην στήριξη προς τον Α.Ο Πυλίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των «βυσσινί» στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.
Η συμμετοχή μάλιστα για το Δ.Σ ήταν μεγάλο με τον Θοδωρή Πάχο να βγαίνει πρώτος σε σταυρούς και αύριο το βράδυ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ο Α.Ο Πυλίου επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα ωστόσο θέλει να συνεχίσει με την δυναμική που έχει σαν σύλλογος βάζοντας και σαν στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών του με πλάνο να προωθούνται παιδιά στην πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ της ομάδας: Πάχος Θοδωρής, Κατσούλης Πέτρος, Κιάρης Μηνάς, Χατζησεβαστός Νεκτάριος, Μαρίνος Μιχάλης του Μάρκου, Κυπραίος Ιωάννης του Εμμανουήλ, Καμπουράκης Σταμάτης, Πίτσης Μιχάλης, Πίτσης Θοδωρής, Καραθωμάς Θανάσης, Χριστοφόρου Δημήτρης, Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος, Δρόσος Στέλιος, Παλαπάνης Ηλίας, Κατσούλη Σεβαστή, Ναίσκες Μιχάλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ