Πένθος στο χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στη Ρόδο. »Έφυγε» ο Παντελής Αργυρίου

0
4923

Πένθος στο χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στη Ρόδο. Κι αυτό γιατί »έφυγε» σε ηλικία 82 ετών ο Παντελής Αργυρίου, ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών της δεκαετίας του 1980, που υπηρέτησε πιστά το χώρο. Ο Παντελής Αργυρίου έγινε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και παράλληλα διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου των Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου. Τον τελευταίο καιρό είχε προβλήματα υγείας και η απώλεια του κάνει πιο φτωχό το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Παντελής Αργυρίου υπήρξε κορυφαίος διαιτητής, έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Ο ΣΔΠΔ επιθυμεί και δημόσια να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ (Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.): Το Διοικητικό Συμβούλιο της LFC Ιαλυσού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Παντελή Αργυρίου, ενός από τους κορυφαίους διαιτητές της χώρας μας και σημαντικού παράγοντα της δωδεκανησιακής διαιτησίας. Ο Παντελής Αργυρίου υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση τη διαιτησία, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην Α’ Εθνική Κατηγορία και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Η συνεισφορά του στην πρόοδο της τοπικής και εθνικής διαιτησίας ήταν ανεκτίμητη. Η προσφορά και η ακεραιότητα του Παντελή Αργυρίου θα μείνουν αξέχαστες και θα αποτελούν πάντα παράδειγμα για όλους μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Α.Σ Ιάλυσος εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους  του Παντελή Αργυρίου και προπάντων στον γιό του Παύλο, που υπήρξε παλαίμαχος μπασκετμπολίστας στην ομάδα μας. Ο Παντελής Αργυρίου υπήρξε στην οικογένεια του Ιάλυσου ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πριν διατελέσει διαιτητής Α’ Εθνικής και στην συνέχεια πρόεδρος του Συνδέσμου των Διαιτητών Ποδοσφαίρου  Δωδεκανήσου. Υπήρξε πάντα πιστός φίλος της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι, ότι το θετικό αποτύπωμα που έχει αφήσει το πέρασμα του δε θα πάει χαμένο και αυτή θα είναι η αιώνια τιμή στη μνήμη του. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Καλό παράδεισο…

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Παντελή Αργυρίου, ενός εξέχοντος διαιτητή και σημαντικού παράγοντα της δωδεκανησιακής διαιτησίας. Ο Παντελής Αργυρίου, με την πολύχρονη προσφορά του στην διαιτησία, ανέδειξε με το έργο και την ακεραιότητά του το αθλητικό ιδεώδες, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά που θα μείνει ανεξίτηλη. Η συνεισφορά του στην προώθηση και ανάπτυξη της δωδεκανησιακής διαιτησίας ήταν ανεκτίμητη και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην αθλητική μας κοινότητα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ