Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας

0
6819

«Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας, ένας από τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας και πατέρας της παλιότερης δόξας της Ρόδου, Αντώνη Ρήγα.

Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με πολλές σημαντικές στιγμές του «Αγίου», στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Πλήρης ετών και έχοντας κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό απ’ όλο τον κόσμο που τον γνώριζε, “έφυγε” από τη ζωή ο Μικές Ρήγας, «σκορπώντας» θλίψη στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην ομάδα μας.

Αποτέλεσε εκ των μακροβιότερων προπονητών στην ιστορία του συλλόγου μας και είχε μεγάλη συμβολή στην αγωνιστική άνοδο των κιτρινόμαυρων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, με τις καινοτόμες ιδέες του για το άθλημα.

Αργότερα, μέσα στο ’90 επέστρεψε στον αγαπημένο του Άγιο, σε ρόλο τεχνικού συμβούλου, στο πλάι του γιου του, Αντώνη, που φόρεσε τη φανέλα μας και κάθισε στον πάγκο, επίσης με μεγάλη επιτυχία. Ιδιαίτερη μνεία στον εκλιπόντα και στο εξαιρετικό έργο του, γίνεται στο βιβλίο «Άγιος Γεώργιος Μαλώνας Ρόδου», που ξετυλίγει την ιστορία του σωματείου μας.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους τού εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον γιο του, Αντώνη. Αθάνατος!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ