Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Δυο μετάλλια ο Κωακός την πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΜΤΒ

6
4919
Δυο μετάλλια ο Κωακός την πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος mtb

Με δυο μετάλλια ένα ασημένιο και  ένα χάλκινο ξεκίνησε η πρώτη μέρα του πανελληνίου  πρωταθλήματος mtb.

Με τις παγκορασίδες Αντριάνα Σαμάρα να κατακτά την Τρίτη θέση και την περσινή πρωταθλήτρια του xcc Αλευράκη Αγγελική  να τερματίζει δεύτερη, χάνοντας  πάνω στη γραμμή παρά το γεγονός ότι προηγούνταν σε όλο τον αγώνα, και παρά το γεγονός ότι στα τελευταία  μέτρα πήγαινε με τρύπιο πίσω λάστιχο.
Στους παίδες είχαμε 17ο τον Καράγιαννη,  23ο τον Κωστογλάκη,  27ο τον Αλευράκη και 28ο τον Μπάνα. Οι οποίοι μετά από την ανακοίνωση της  βαθμολογίας από την ομοσπονδία αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν από την 7η σειρά και στις θέσεις 35-40  με αποτέλεσμα,  ο Κωστογλάκης να εμπλακεί σε ένα ατύχημα.  Ενώ ο Αλευράκης που είχε σκαρφαλώσει στη μέση του αγώνα στην πρώτη δεκάδα είχε επίσης μια ατυχία από συμπλοκή με άλλον αθλητή με αποτέλεσμα να πέσει και να συνεχίσει τον αγώνα με σπασμένο παπούτσι  χάνοντας μερικές θέσεις.
Συνεχίζουμε σήμερα με το xco για τους παίδες και τον μάστερ Φανούρη Κοντογιωργάκη.
Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τους:
kos Marina
Rafnar
Sernikos bikes
Ac project
Berto luccy
Zaman fu burger house
Χατζηδαυηδ μεταφορές
Sante cafe
Natur Galathris
Bti travel agency
Blue star ferry’s
Υδροκαλ
Pergaminos cars
Top gear ενοικιάσεις μοτο
Pirros μεταλλικές κατασκευές
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς.
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια σε ολα τα παδια, αλλα κυριως στη Χριστινα Ντριτση που πηρε την πρωτη θεση (κι ας μην την αναφερουν, επειδη σγωνιζεται με τσ χρωματα του ροδιλου).

    • Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα..αλλά το δελτίο τύπου αφορά τους αθλητές-ποδηλάτες του Κωακού ομίλου ποδηλασίας. Δεν είναι πρέπον να γίνει αναφορά σε αθλήτρια που ανήκει σε άλλο σύλλογο ποδηλασίας ακόμη κι αν είναι Κώα!!
      Ο κάθε σύλλογος μόνο τους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του οφείλει να αναφέρει τις συμμετοχές και τις επιτυχίες τους.
      Εν κατακλείδι, ο σύλλογος της Χριστίνας Ντρίτση οφείλει να στέλνει δελτίο τύπου στα ΜΜΕ!!

        • Γιατί δεν το γράφετε εσείς..που είσαστε η ομάδα των πρωταθλητών στην ορθογραφία;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ