4ος ο Σπύρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ατομικά ρεκόρ για Γεωργαντή και Αδαμαντίδη

0
4676
Με ατομικα ρεκορ και έξι στις έξι έγκυρες προσπάθειες ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Σταματία Αδαμαντίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη σηκωνοντας 47 κιλα στο αρασε και 60 κιλά στο επολε ζετε, κατακτώντας την 13η θέση. Με ατομικα ρεκορ και πέντε στις έξι έγκυρες προσπάθειες ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Κλειώ Γεωργαντη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη σηκωνοντας 45 κιλα στο αρασε και 55 κιλά στο επολε ζετε στην κατηγορία των 59 κιλων, κατακτώντας την 15η θέση.
Ο Παναγιώτης Σπύρου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση για την ελληνική ομάδα, στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών Παίδων – Κορασίδων και U15.
O αθλητής του Ανταγόρα Κω, προσπάθησε και έφτασε πολύ κοντά στο μετάλλιο, αλλά τελικά έμεινε στην 4η θέση στην κατηγορία των 61κ. U15 μεταξύ 13 αθλητών, χάνοντας για έξι κιλά το βάθρο. Στο αρασέ σήκωσε 95 κιλά καταλαμβάνοντας την 5η θέση και έχοντας ξεκινήσει από τα 87 κιλά και μετά πήγε στα 92. Στο επολέ ζετέ, επίσης κατέλαβε την 5η θέση με 113 κιλά, έχοντας σηκώσει πρώτα 107 και μετά να χάνει τα 117.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ