ΠΑΟΚ Κω: Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Κουβαρά!

0
78


ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΩ &ΠΑΟΚ ΚΩ στο παλιό  στάδιο Ανταγόρας αύριο ΤΡΊΤΗ18/6/2024 στις 9.30μ

 

Αποχαιρετισμός στον Χρήστο  Κουβαρά!

 

Ο Χρήστος Κουβαράς έγραψε την δική του προσωπική ιστορία στην ομάδα μας!

Στην  ανδρική μας ομάδα αρχηγός,  μαχητής, πολεμιστής στα εύκολα και τα δύσκολα, στις πίκρες και τα όμορφα πάντα παρών,  έζησε και τα μίζερα χρόνια βοήθησε αγόγγυστα παντού, έκανε ακόμα και τον κόουτς ένα διάστημα όταν χρειάστηκε, και τερματοφύλακας έπαιξε όταν χρειάστηκε,προπόνησε και μικρούς, δεν βαρυγκώμησε ποτέ, ήταν πάντα παρών να βοηθήσει ιδίως τα μικρά παιδιά,  και όταν ως αρχηγός συνέβαλε τα μέγιστα να ανέβει η ομάδα στην Α΄Δωδεκανήσου, με γενναιοδωρία παραχώρησε την θέση του στην ομάδα,  κάνοντας όπως είπε χώρο για τα πιο νέα παιδιά!

Χρήστο σε ευχαριστούμε για τα τόσα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς, και για χάρη σου οργανώνουμε αυτήν την μικρή γιορτούλα των βετεράνων στους οποίους δεν πρόλαβες καλά –καλά να ενταχθείς!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι κάνεις,  και να καταφέρετε με την Μαριέττα σου , τον Γιαννάκη την Αντιγόνη και τον Αλέξανδρο, να εκπληρώσετε όλα τα όνειρα σας! Δεν θα χαθούμε!

Η ομάδα μας απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους βετεράνους του νησιού να πάρουν  μέρος στο δίτερμα αυτό για να χαιρετίσουμε τον Χρήστο που την άλλη εβδομάδα εγκαταλείπει οικογενειακώς το νησί μας , με ώρα προσέλευσης 9.00μμ και ώρα έναρξης αγώνα 9.30μμ

 

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΩ:

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ