Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ & του Κολοσσού Ρόδου Θεόδωρος Καρατζάς

0
6449

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά την απώλεια του Θόδωρου Καρατζά, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών. Ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ (τότε ΕΣΑΚ) που έφυγε από τη ζωή άφησε εξαιρετικό έργο πίσω του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Θεόδωρος Καρατζάς

Ο Θεόδωρος Καρατζάς άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 71 ετών. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έκανε εξαιρετικά πράγματα κατά τη θητεία του, κάνοντας το ελληνικό πρωτάθλημα όλο και καλύτερο, καθώς εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε τεράστια άνθιση.

Τη δεκαετία του ’90 μάλιστα συγκαταλεγόταν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης τόσο αγωνιστικά αλλά και εμπορικά, με τα έσοδα να ήταν σε αύξηση λόγω και της εισόδου στο… παιχνίδι και της ιδιωτικής τηλεόρασης εκείνη τη περίοδο.

Έμεινε για εννέα χρόνια στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ από το 1992 μέχρι το 2001 κι ενώ υπήρξαν αρκετά χρόνια που απείχε από τον χώρο του μπάσκετ, είχε επιστρέψει αρχικά για τον Χολαργό και στη συνέχεια στον Κολοσσό Ρόδου και μέχρι το τέλος του ασχολούνταν με τεράστια διάθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ