Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Με το μυαλό στους στόχους

2
3447
Με το μυαλό στους στόχους
Ξανά στην Τσουκαλαριά ο Κωακός, σε ένα διήμερο αγώνα mtb ποδηλασίας έλαβε μέρος  σε μια διοργάνωση που έλαβε χώρα στο νησί μας το προηγούμενο ΣΚ και εν μέσω προετοιμασίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν στις επόμενες 40 μέρες σε mtb και δρόμο.
 Αγωνιστικά τα παιδιά κατέκτησαν 2 χρυσά Σάββατο και Κυριακή με τη Ζωή Δανάη Σιδέρη στις κορασίδες και άλλα 2 στους παμπαίδες με τον Κυριακού, ο οποίος την Κυριακή πρόσφερε το Κύπελλο που κατέκτησε στον συναθλητή του Καραμετσή, ο οποίος είχε αποσπαστεί με μεγάλη διαφορά από την αρχή του αγώνα, όμως ένα σπασμένο σασμάν στην αρχή της τελευταίας στροφής τον έφερε στην Τρίτη θέση του αγώνα αφού τερμάτισε σπρώχνοντας όλη την στροφή.
 Τέταρτος ήταν ο Βησσαρίτης το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ένα λάστιχο του στέρησε άλλη μια καλή θέση.
 Τέλος, ο φρέσκος στο άθλημα Τασίκας κατάφερε να τερματίσει και τις δυο μέρες.
 Στις πανκορασίδες το Σάββατο, η Σαμαρά κέρδισε εύκολα τον αγώνα,  ενώ ήρθε 2η  την Κυριακή πίσω από την Αλευράκη που κατέκτησε την 1η θέση.
 Στους παίδες το Σάββατο, 2ος τερμάτισε ο Καραγιάννης και 3ος ο Κωστογλάκης ενώ 5ος ο Αλευράκης και πιο πίσω οι  Μπάνα και Καραμετσής.
 Την Κυριακή, οι παίδες τερμάτισαν με 3ο τον Μπάνα και στις θέσης 5 και 6 οι Αλευράκης και Καραμετσής.
Την ομάδα μας στηρίζουν φέτος σε όλη αυτή την προσπάθεια:
 Sernikos bikes
 Rafnar Hellas
 Bti travel agency
 Μεταφορές Χατζηδαυηδ
 Top gear ενοικιάσεις moto
 Pergaminos cars
 Sante cafe
 Zaman fu
Berto  lucci
 Blue star ferry’s
 Natur Galathris
 Υδροκαλ
 Ouster πάρκινγκ σκαφών Λαύριο
 Pirros μεταλλικές κατασκευές
 Kos Marina

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους φετινούς μας στόχους.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου

Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω που διοργάνωσε έναν ακόμα άριστα οργανωμένο αγώνα με πεντακάθαρες και απόλυτα σημασμένες διαδρομές, τέλειο συγχρονισμό του αγώνα που ξεκίνησε ακριβώς στην ώρα του σύμφωνα με την εγκεκριμένη από την ΕΟΠ προκήρυξη και τελείωσε ακριβώς την ώρα που αναγραφόταν σε αυτήν. Με γιατρούς παρόντες για την ασφάλεια αθλητών και θεατών (και όχι διασώστες), με απινιδωτή, με πανέμορφα μετάλλια και έπαθλα για τον νικητή κάθε κατηγορίας, τους καλύτερους κριτές της Ελλάδας. Το πιο σημαντικό που δίνει αίγλη στο άθλημα και τιμά και εμάς τους γονείς και τα παιδιά μας, ήταν ότι ο διοργανωτής σε κάθε κατηγορία που τερμάτιζε μας ενημέρωνε σχεδόν άμεσα για τα αποτελέσματα κάτι το οποίο ούτε στα πανελλήνια πρωταθλήματα δεν γίνεται. Συγχαρητήρια στην Ακαδημία

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΨΟΓΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ «ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ-ΨΕΥΤΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗ» ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΑΝ (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ