«Θρίλερ» με την υγεία του Μάικ Τάισον – Κατέρρευσε σε πτήση από Λος Άντζελες για Μαϊάμι

1
7556

Ο Μαίκ Τάισον υπέστη έξαρση έλκους, λίγο πριν την απογείωση της πτήσης

Ο Μάικ Τάισον υπέστη ιατρικό σοκ κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες την Κυριακή (27/5), όπως επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποί του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 57χρονος πρώην πυγμάχος ένιωσε ναυτία και ζάλη λίγο πριν την απογείωση της πτήσης, με το προσωπικό της πτήσης να κάνει έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να του προσφερθεί βοήθεια.

Όπως ενημέρωσαν άτομα από το κοντινό περιβάλλον του πρώην πυγμάχου, η κατάστασή του βαίνει καλώς.

Το χρονικό του περιστατικού

Το περιστατικό έλαβε χώρα δύο μήνες μετά την διαμάχη του Μάικ Τάισον με τον 27χρονο Jake Paul στο Ντάλας.

Ο πρώην πυγμάχος άρχισε και να αισθάνεται αναγούλα, λόγω έξαρσης έλκους, μισή ώρα πριν την προσγείωση του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πηγές, εκδόθηκε άμεσα ανακοίνωση στο αεροπλάνο για έκκληση γιατρού.

«Ήταν στην πρώτη τάξη, αλλά ήμασταν στην έξοδο», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Μας ζήτησαν να μείνουμε στο αεροπλάνο και προσγειώθηκαν για να μπορέσουν να μπουν τα ασθενοφόρα. [Η αεροσυνοδός] είπε κάτι σαν, «Είναι ένας πολύ σημαντικός επιβάτης, οπότε θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά.» Ήξερα ότι ήταν αυτός, αλλά μόλις είπα τις λέξεις «Mike Tyson» και εκείνη κούνησε το κεφάλι της ναι.

Daily Mail

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο LAX, υπήρξε άλλη μια καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών, ενώ οι παραϊατρικοί νοσηλεύτηκαν στον Tyson.

Ο Tyson θα είναι 58 ετών στις 20 Ιουλίου, όταν ο αγώνας εναντίον του Jake Paul έχει οριστεί για το AT&T Stadium.

Ο αγώνας αμαυρώθηκε από επικρίσεις τις τελευταίες εβδομάδες, ιδιαίτερα στο τεράστιο χάσμα ηλικίας μεταξύ των δύο μαχητών.

«Μας ζήτησαν να μείνουμε στο αεροπλάνο και προσγειώθηκαν για να μπορέσουν να μπουν τα ασθενοφόρα. [Η αεροσυνοδός] είπε κάτι σαν, «Είναι ένας πολύ σημαντικός επιβάτης, οπότε θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά.» Ήξερα ότι ήταν αυτός, αλλά μόλις είπα τις λέξεις «Mike Tyson» και εκείνη κούνησε το κεφάλι της ναι», πρόσθεσε αυτόπτης μάρτυρας

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο LAX, υπήρξε άλλη μια καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών, ενώ οι γιατροί προσέφεραν βοήθεια στον Tyson.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ