Ο Σκούφης…μεγάλωσε

0
871

Αν στο Παγκράτι έχουν να περηφανεύονται για κάτι σε μια καταστροφική χρονιά για αυτούς, είναι ότι συνεχίζουν την παραγωγική διαδικασία, βάζοντας στο κάδρο παίκτες που σίγουρα θα απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Ανδρέας Σκούφης (19 ετών) ήρθε στο Παγκράτι την τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας, έχοντας εμπειρία με τον Προμηθέα Πατρών στην Α2 Ανδρών. Ωστόσο έχοντας έλλειμμα παραστάσεων, το ξεκίνημα του δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν στην Αθηναϊκή ομάδα, ρίχνοντας τον στα βαθιά από το ξεκίνημα

Ο γκαρντ από την Κω συνέχισε να προσπαθεί, συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής U18 για το Ευρωμπάσκετ της Σαμψούντας τον περσινό Δεκέμβριο, και πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιφέρεια του Παγκρατίου. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έχοντας απέναντι τους ποιοτικούς Καρύδα, Ματαλόν, και όποιον έβαζε στην περιφερειακή γραμμή ο Νίκος Οικονόμου, έφτασε σε ρεκόρ καριέρας στην κατηγορία, με 21 πόντους (4/5 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 2 ριμπ., 1 ασίστ) σε 33 λεπτά…με τους ανθρώπους του Παγκρατίου αλλά και του Προμηθέα (αγωνίζεται δανεικός) να τρίβουν τα χέρια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ