Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του – «Μπαμπά είναι σκληρό, πονάει πάρα πολύ»

0
2293

Η Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς συνοδεύει τον δημόσιο αποχαιρετισμό της με φωτογραφίες από το παρελθόν

Σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στον πατέρα της, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τον 53χρονο πρώην ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή χτυπημένος από λευχαιμία προχώρησε η κόρη του, Βιρτζίνια.

«Είναι σκληρό μπαμά. Είναι σκληρό. Σε αυτή τη στιγμή του ανείπωτου πόνου χρειάζομαι την αγκαλιά σου. Όχι οποιαδήποτε αγκαλιά, τη δικιά σου. Αναμεμειγμένη με το άρωμά σου, το οποίο όπως και η ψυχή σου, έχει μείνει εδώ. Και όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει τι εννοώ» ξεκίνα το αντίο της στον πατέρα της η Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς συνοδεύοντας την ανάρτησή της στο Instagram με φωτογραφίες από το παρελθόν.

«Είναι αδύνατο να το αποδεχθώ όλο αυτό αλλά βρίσκω τη δύναμη σε αυτή την απεριόριστη αγάπη που μου είχες δώσει όλα αυτά τα χρόνια που ζήσαμε μαζί, μιας αγάπης τόσο δυνατής που θα με συνοδεύει για την υπόλοιπη ζωή μου» συνεχίζει η κόρη του αδικοχαμένου Σέρβου προπονητή.

«Αφού ανακάλυψα το πεπρωμένο σου, σε ευχαριστώ που ήσουν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια στα οποία μου έδωσες τα πάντα όσα θα μπορούσε να είχε δώσει ένας πατέρας στην κόρη του και ακόμα περισσότερα. Με αγαπούσες ατελείωτα με όλη την δύναμη που είχες. Με προστάτευες από όλους και από όλα. Ήσουν πολύς. Ήσουν πολύς για μένα, για εμάς, για όλους» προσθέτει στον δημόσιο αποχαιρετισμό της.

«Η καρδιά μου είναι χίλια κομμάτια σήμερα. Η ψυχή μου ακόμα χειρότερα και δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για τον υπερήρωά μου, για τον πατέρα μου, για εσένα Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πονάει πάρα πολύ, πάρα πολύ. Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, για πάντα, για πάντα, για πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε ημέρα, γιατί πιστεύω ότι τα δάκρυά μου θα φτάσουν εκεί που είσαι. Δεν θα είμαστε ποτέ μακριά. Γειά σου μπαμπά μου, μεγάλη και ατελείωτη αγάπη μου. Υποσχέσου μου ότι θα μαθαίνω για σένα, ακόμα σε χρειάζομαι τόσο πολύ» καταλήγει στο συγκινητικό αντίο στον πατέρα της η Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ