ΑΟ Ακαδημία Κω: Αγώνας ορεινής ποδηλασίας Ανταίος & Αγιασμός

0
515

ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΝΤΑΙΟΣ

 

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2022, συμμετείχε με δύο αθλητές της κατηγορίας των «Παμπαίδων», σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας στη Ρόδο, ο οποίος διοργανώθηκε από το αθλητικό σωματείο της Ρόδου «Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ».

Την πρώτη ημέρα του αγώνα, ο ένας εκ των αθλητών μας, ο Δημητριάδης Δίας κατέκτησε την 5η θέση και ο Φας Νικόλαος την 8η θέση. Τη δεύτερη ημέρα, ο Δημητριάδης Δίας λόγω τεχνικού προβλήματος στο ποδήλατό του εγκατάλειψε τον αγώνα στον πρώτο γύρο ενώ ο Φας Νικόλαος τερμάτισε στην 4η θέση. Παρά τα τεχνικά προβλήματα και τις πτώσεις και των δύο αθλητών την πρώτη ημέρα του αγώνα, η παρουσία τους σε αυτόν ήταν αναγκαία και εποικοδομητική  καθώς ο εν λόγω αγώνας ήταν ο τελευταίος πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κρήτη και αποτέλεσε μία καλή προετοιμασία για τους αθλητές μας.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή τύχη και οι ευχές του πατέρα Σωφρόνιου, ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίησε αγιασμό για το σωματείο μας, να ακολουθούν τόσο τους δύο αθλητές μας που θα μας εκπροσωπήσουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όσο και τους αθλητές των δύο άλλων αθλητικών σωματείων της Κω που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, του Ποδηλατικού Ομίλου Κω και του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι, με την καλή δουλειά των υπεύθυνων και των προπονητών τους, θα επιστρέψουν με σημαντικές επιτυχίες για το νησί μας. Άλλωστε η προπονήτριά μας, Ταμάρα – Μαρία Τουμπαζή, πολλές φορές κατά το παρελθόν ως αθλήτρια εκπροσώπησε με επιτυχία την Κω και τα Δωδεκάνησα και έχει βιώσει την πίεση αυτών των στιγμών που ζουν όλοι οι αθλητές. Επομένως η παρουσία της δίπλα στους αθλητές μας και η συνεργασία με τα άλλα σωματεία κάθε άλλο παρά θετική μπορεί να είναι για το νησί μας.

Ευχαριστούμε του χορηγούς μας Phython Tours, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Python Experience, Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant και Nikos Gold  για την στήριξη των αθλητών μας, καθώς και την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και τον Ανταίο για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε τέλος, την εταιρεία Blue Star Ferries για την βοήθειά της στην παροχή έκπτωσης για τη μετακίνηση της αποστολής μας στη Ρόδο και το προσωπικό του Exas Travel για την πάντοτε εξαιρετική συμπεριφορά και συνεργασίας τους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ