Με 11 μετάλλια επέστρεψε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας από την Ρόδο

3
283
Θέμα: Με 11 μετάλλια επέστρεψε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας από την Ρόδο.
Άλλη μια καλή εμφάνιση παρουσίασαν οι αθλητές του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στην Ρόδο και συγκεκριμένα στον διήμερο αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Έλαφος Ρόδου.
Το Σάββατο στο ατομικό χρονόμετρο,  στα μίνι μεγάλα αγόρια τερμάτισε 3ος ο Παπαϊωάννου Μανώλης και 4ος ο Βησσαρίτης Γιώργος.

Ενώ στον αγώνα της Κυριακής κατέκτησαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.
Στα μίνι μεγάλα κορίτσια  και τις 2 μέρες κέρδισε τους  αγώνες η Αλευράκη Αγγελική ενώ ακολουθεί με 2 χάλκινα μετάλλια η Περγαμινού Φωτεινή και δύο τέταρτες θέσεις η Βιζβίκη Αναστασία.
 Στους παμπαίδες,  στο χρονόμετρο του Σαββάτου κατέλαβαν την 2η θέση ο Χόνδρος Νικόλαος και την 3η ο Αλευράκης Γιάννης ενώ στις θέσης 4η και 5η  τερμάτισαν οι Καραγιάννης Αριστοτέλης και Καραμετσής Βαγγέλης αντίστοιχα.
Στον αγώνα της Κυριακής έφυγε από την αρχή ο Αλευράκης με τον Τριαντενό από τον Έλαφο και έχτισαν μια διαφορά από τους υπόλοιπους,  ενώ τελικός νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής του Έλαφου με τον Αλευράκη Γιάννη  να τερματίζει στη
2η θέση.
Ακολούθησε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης στης 3η θέση, ενώ ακολούθησαν οι Χόνδρος Νίκος και Καραμετσής Βαγγέλης στις θέσεις 4η και 5η με τον Καραμετση να χάνει χρόνο από ένα σκασμένο λάστιχο.
Τέλος και τις δύο μέρες η Κόκκου Νικολέτα  τερμάτισε δεύτερη στην κατηγορία της και 4η σε κοινή κατάταξη με τα αγόρια.
Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη όλους τους χορηγούς μας:
Rafnar Hellas
ARCHON YACHTING AND YACHT management
Pink woman kos Leros
Pergaminos cars
Sernikos bikes
Jumbo kouklospito kos
MANA SM
Berto lucci
Blue star ferries
Piros μεταλλικές κατασκευές
Τέλος ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα ΜΜΕ της Κω και της Δωδεκάνησου που στηρίζουν την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας.
Με ιδιαίτερη τιμή,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στα παιδια μας,συγχαρητηρια και ακομη ηψηλοτερες κατακτησεις στο μελλον.Τα αγαθα κοποις κτωνται και στον Κωακο ειναι λατρεις του ρητου.Πολυ δουλεια απο Γιωργο Αλευρακη και Αδαμ Σιδηροπουλο.Αγαπη και εγνοια για τα παιδια,με μεριμνα εκτος απο καλους αθλητες να βγαζουνε ταυτοχρονα και καλους ανθρωπους.Τα καλυτερα επονται…

  2. Συγχαρητήρια Χρήστο για τις επιτυχίες της ομάδας σού.
    Αισθητή η απουσία τον πανπεδων της ακαδημίας όπως και της μόνο όταν λείπεις του ποδηλατικοί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ