ΑΟ Ακαδημία Κω: Έναρξη κατασκευής υπερσύγχρονης πίστας ορεινής ποδηλασίας (mountain bike)

4
4113

Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ (KOS ACADEMY SPORTS CLUB)

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (Kos Academy Sports Club) ανταποκρινόμενος με όραμα στο ποδηλατικό μέλλον του νησιού μας και θέλοντας με εξωστρεφείς δράσεις να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της φήμης του νησιού ως ο σπουδαιότερος ποδηλατικός προορισμός της Ελλάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη κατασκευής μιας υπερσύγχρονης πίστας ορεινής ποδηλασίας (mountain bike).

Βλέποντας τις ανάγκες που προκύπτουν από τη ραγδαία ανάπτυξη του ποδηλατικού αθλητισμού στο νησί μας και την απαίτηση για την προβολή της Κω και μέσα από τη διεξαγωγή αγώνων, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στο υψηλό αθλητικό επίπεδο των αθλητών του νησιού μας, η Ακαδημία Κω έρχεται να προσθέσει μία ακόμα καινοτομία που θα προσφέρει πολλά στους ποδηλάτες μας και γενικότερα στον χώρο της ποδηλασίας.

Έτσι, ξεκίνησαν πρόσφατα οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή μίας πίστας ορεινής ποδηλασίας που θα ανταποκρίνεται στις παραπάνω απαιτήσεις και θα αφήσει το αποτύπωμά της όπως αρμόζει στο νησί του ποδηλάτου.

Συνεχίζουμε με όρεξη, σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αγάπη, να υπηρετούμε τον σκοπό για τον οποίο συστάθηκε το σωματείο μας, τη δημιουργία αθλητών υψηλού αθλητικού και πνευματικού επιπέδου, που θα τιμούν με την παρουσία τους τον τόπο μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας και αναμένουμε με προσμονή και χαρά την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να μπει και η Κως στο χάρτη των περιοχών που διαθέτουν πίστα ορεινής ποδηλασίας.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σε ιδιωτικό. Οπότε τώρα θα έρθεις να βοηθήσεις; Για πες τις άλλες περιπτώσεις που έχουν γίνει καταπατήσεις να μάθει ο κόσμος;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ