ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ σε κοινή αγωνιστική προετοιμασία ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο

6
718

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τον ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ
Από 26 έως 29 Απριλίου σε κοινή αγωνιστική προετοιμασία οι δύο αθλητικοί σύλλογοι ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο.

Για τέσσερις ημέρες ενώνουν τις δυνάμεις τους ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ο ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω , προετοιμάζοντας τους αθλητές τους για το αθλητικό γεγονός της χρονιάς που είναι το Κύπελλο Ελλάδας τον επόμενο μήνα.
Καθημερινές διπλές δίωρες προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με τη συμμετοχή εννέα αθλητών ο κάθε σύλλογος προετοιμάζεται στο αγωνιστικό κομμάτι, λαμβάνοντας υπόψη και τις αλλαγές των κανονισμών διαιτησίας που έθεσε η παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντο, κάνοντας το άθλημα ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Οι αθλητές των δυο συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία, να προπονηθούν και στους ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες για ακόμη καλύτερη αγωνιστική εμπειρία και προετοιμασία.

Οι σύλλογοι ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή για την παραχώρηση του χώρου αφού οι πρωινές προπονήσεις διεξάγονται στο αθλητικό πολύκεντρο και το στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Φωλιά για τη διάθεση της ηλεκτρονικής κάσκας, καθώς επίσης στην κυρία Ντίνα Σβύνου για την πολύτιμη βοήθεια της στη φιλοξενία της ομάδας του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Τέλος, σε όλους τους αθλητές οι οποίοι για ακόμη μια φορά, αποδεικνύουν ότι οι καλύτεροι ποτέ δεν ξεκουράζονται, αλλά συνεχίζουν να εργάζονται και να προσπαθούν.

Καλή επιτυχία σε όλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι. Ο Ασκληπιός έκανε και τμήμα ποδηλασίας; Μακάρι και εκεί να τα πάνε το ίδιο καλά

    • Αγαπητέ κύριε δεν δημιουργήθηκε κανένα τμήμα ποδηλασίας από τον ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ. Είναι ένας νέος σύλλογος εντελώς αυτόνομος σε κάθε του λειτουργία διοικητική και αγωνιστική.

        • Ναι μάλλον έγινε νέος σύλλογος με ίδιο όνομα στο ίδιο νησί. Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Αφού το δέχεται ο ΑΣ Ασκληπιος να υπάρχει και άλλος σύλλογος Ασκληπιος τι εγινε

        • Ένα νέο αθλητικό Σωματείο που ιδρύθηκε με δικό του καταστατικό και το οποίο θά καλλιεργήσει το άθλημα της ποδηλασίας.
          Δεν έχει καμία σχέση με το Σωματείο το οποίο ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες.
          Το μόνο κοινό σημείο είναι το κοινό όνομα. Πχ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ ΚΩ η μπασκετική ομάδα. και ο ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ το Σωματείο του στίβου.

  2. Για το νέο σωματείο δεν ήταν γνωστό. Οκ. Απλά δεν υπήρξε κάποια δημοσίευση σχετική και πολύ νόμιζαν ότι είναι του γνωστού Ασκληπιού της άρσης βαρών. Μάλιστα ακούστηκε ότι όπως ο Σπάρτακος έχει άρση βαρών και ποδηλασία, έτσι έκανε και ο Ασκληπιός και γιατί όχι να κάνει και ο Ανταγόρας και άρση βαρών και ποδηλασία. Καλό για το νησί μας θα είναι. Αλλά για το νέο σωματείο τώρα έγινε γνωστό. Και δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση, οπότε αυτονόητο να νομίσει κανείς ότι είναι του γνωστού Ασκληπιού το τμήμα ποδηλασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ