3 Χρυσά, 3 Ασημένια και 4 Χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ στην Ρόδο το Σαββατοκύριακο

3
212
Θέμα: 3 Χρυσά,  3 Ασημένια και 4 Χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ στην Ρόδο το Σαββατοκύριακο.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι ποδηλάτες και οι ποδηλατίσσες  του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στην Ρόδο το Σαββατοκύριακο 16-17/4, αφού σε συνεχόμενους αγώνες και τις δύο ημέρες κατάφεραν να διακριθούν.
Στον αγώνα των μίνι μικρών, στον πρώτο του αγώνα στο χώμα,  ο Σκαλέρης Νίκος κατέλαβε  την 9η θέση το Σάββατο και την 7η την Κυριακή.
 Στα μίνι μεγάλα αγόρια και τις δύο ημέρες, 2ος ήταν ο Κυριακού Στέφανος επίσης και μια 4η θέση.
Ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο  Καραμετσής Κώστας, ακολούθησε ο Βησσαρίτης Γιώργος με μια 6η το Σάββατο και μια 7η θέση την Κυριακή.
Ενώ στις θέσεις  6η και 8η τερμάτισαν  οι  Παπαϊωάννου Μανώλης και Γκάναβουρας Θεόφιλος και τις δύο ημέρες.
Στα μίνι μεγάλα κορίτσια κυριάρχησαν τα κορίτσια από την Κω και τις δύο ημέρες με την Αλευράκη Αγγελική να κερδίζει και τις δύο ημέρες και την Περγαμινού να  παίρνει  δύο χάλκινα μετάλλια.
Στους παμπαίδες, στον αγώνα του Σαββάτου στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης με δεύτερο τον Κωστογλάκη Νίκο και πέμπτο τον Χόνδρο Νίκο, ενώ 8η και 9η θέση κατέκτησαν οι Καραμετσής Βαγγέλης και Αλευράκης Γιάννης.
Στον αγώνα της Κυριακής, ο Κωστογλάκης ανέβηκε στην 3η θέση ενώ ακολούθησε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης στην 4η  και ο Χόνδρος Νίκος στην  5η θέση, 8ος τερμάτισε ο Αλευράκης Γιάννης και 9ος ο Καραμετσής Βαγγέλης.
Τέλος στις κορασίδες,  3η τερμάτισε η Κόκκου Νικολέτα το Σάββατο και 2η την Κυριακή σε να αγώνα που βαθμολογήθηκε σε κοινή κατάταξη με τους παίδες.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους που προσπαθούν για το καλύτερο.
Καθως και σε όλους τους συντελεστές που δουλεύουν για αυτή την ομάδα.
Αρωγοί στην προσπάθειά μας είναι:
Η RAFNAR HELLAS
ARCHON YACHTING AND YACHT management
Sernikos bikes
Jumbo kouklospito kos
Berto lucci
S.Market το Μάνα
Blue star ferries
Pergaminos cars
Zaman fu
Piro μεταλλικές κατασκευές.
Pink woman.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ για την στήριξη τους σε  όλες τις δράσεις του συλλόγου μας.
Με ιδιαίτερη τιμή,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια στον Κωακο για την αγαπη στο ποδηλατο,το μερακι,το ηθος και την σκληρη δουλεια που κανουν σε καθημερινη βαση οι προπονητες τους.Γιωργος και Αδαμ εξαιρετοι προπονητες παιδαγωγοι και δευτεροι πατεραδες για τα παιδια μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ