Ακαδημία Κω: Διήμερος αγώνας τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας

0
582

ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου 2022, συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες MTB που διεξήχθησαν στον Γέρακα Αττικής, με τη συμμετοχή ενός αθλητή.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω, γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του εν λόγω σωματείου, κύριο Πρέζα Νικόλαο.

Ο αθλητής μας, Σεμπάστιαν Ρομάν στην κατηγορία Παίδων, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διαδρομή κλειστής πίστας, έχοντας επιπλέον την τύχη να συναγωνισθεί με τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του από όλη την Ελλάδα.

Την πρώτη ημέρα του αγώνα στο αγώνισμα XC eliminator κατέκτησε την 9η θέση και την δεύτερη ημέρα στο αγώνισμα XCC την 6η θέση.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Phython Tours, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Python Experience, Erika’s horse riding farm και Nikos Gold  για την βοήθεια τους και την στήριξη τους σε κάθε μας προσπάθεια και την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για την παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

 

 

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ