Γονείς αθλητών (180 υπογραφές) προς Περιφερειάρχη & Δήμαρχο: Φτιάξτε άμεσα τα γήπεδα μπάσκετ Ζηπαρίου, Καρδάμαινας & Κεφάλου (ΦΩΤΟ)

16
2811

Ζηπάρι, Καρδάμαινα, Κέφαλος, Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 

 

 

 

Προς 

  1. Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο
  2. Δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά

 

 

Κοινοποίηση

  1. Έπαρχο Κω κ. Καμπανή
  2. Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Βλάχου
  3. Πρόεδρο ΔΟΠΑΒΣ κ. Χατζηχριστοφή
  4. Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού κ. Γιωργαλλή
  5. Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας κ. Πόγια
  6. Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου κ. Κοκκαλάκη
  7. MME 

 

 

 

Θέμα: ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΖΗΠΑΡΙΟΥ, ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ

 

 

 

Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχα,

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

 

 

Με την παρούσα, θέλουμε να ενώσουμε τη φωνή μας με τα Σωματεία της ΑΕ Δικαίου, του Ηρακλή 2000 και του Αιόλου Kεφάλου για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα της βελτίωσης των συνθηκών άθλησης στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Ζηπάριου, Καρδάμαινας και Κέφαλου.

Είναι μια κραυγή αγωνίας και από εμάς, τους γονείς των μικρών αθλητών των τριών Συλλόγων, που κάνουν προπόνηση κάτω από αντίξοες (κρύο και βροχές) και επικίνδυνες συνθήκες.

Οι τάπητες έχουν υποστεί μεγάλη φθορά, εγκυμονώντας κινδύνους για την ακεραιότητα των παιδιών μας. Πιστέψτε μας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χτυπήσει.

Ενώ με την πρώτη βροχή (όπως θα δείτε και στις συνημμένες φωτογραφίες) θυμίζουν λίμνες, με νερά σε πολλά σημεία.

Έχουμε κουραστεί ν’ απομακρύνουμε φθαρμένα κομμάτια από τους τάπητες και να σκουπίζουμε τα νερά μέσα από τα γήπεδα.

Παρόλο που τα προβλήματα σας είναι ήδη γνωστά, μετά τις τόσες παρεμβάσεις των Συλλόγων αλλά και πολιτών που θέλουν σύγχρονους χώρους άθλησης, ωστόσο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, εδώ και αρκετά χρόνια. 

Οι εξαγγελίες σας για υλοποίηση του έργου: “Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Δήμου Κω”, συνολικού προϋπολογισμού 170.000 ευρώ, έχουν πέσει στο κενό της γραφειοκρατίας και δεν φαίνεται άμεση λύση.

Αύγουστος 2020

Είναι καιρός να δείξετε βούληση και να φτιάξετε, αύριο, όχι μόνο τον τάπητα στα γήπεδα μπάσκετ των χωριών μας, αλλά και τους περιβάλλοντες χώρους, καθώς και τα γειτνιάζοντα γήπεδα μπάσκετ (όπως του Ζηπαρίου), διότι το αξίζουν τα μικρά παιδιά.

Επίσης, προωθήστε επιτέλους το θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Λινοπότι. Επί τόσα χρόνια ακούμε εξαγγελίες τόσο από εσάς όσο και από τους προηγούμενους, αλλά δεν το βλέπουμε.

Ο Δήμος και η Περιφέρεια έχουν μεγάλα αποθεματικά.

Δεν αξίζει να δοθεί ένα μικρό κομμάτι για τη νέα γενιά και τις τοπικές κοινωνίες; 

Δεν αξίζουν τα χωριά μας σύγχρονους και εξοπλισμένους χώρους άθλησης (και γιατί όχι κλειστούς, με λύσεις τύπου “μπαλόνια”), που θ’ αποσυμφορήσουν το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης;   

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, που θέλουμε να πιστεύουμε πως άμεσα θα δείξετε.

Συγχωρέστε μας την αγανάκτηση, αλλά πηγάζει από την αγωνία για τα παιδιά μας, και μόνο. 

 

 

Οι γονείς

 

ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗ 2000 – ΑΙΟΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ

(ακολουθούν 180 υπογραφές, που βρίσκονται στη διάθεση σας)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΗΠΑΡΙΟΥ,

ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΥ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2022)

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μην μας φτιάξουν τίποτα γιατί είμαστε αχάριστοι.Τι μας έφτιαξε ο κυριτσης ρε κοιμισμενοι κεφαλιανοι πεντε χρονια!!!!!απολύτως τίποτα.Και τώρα βλέπετε ότι αυτή η δημοτική αρχή δουλεύει,την κατηγορείτε και από πάνω.Δημαρχε σαν κεφαλιανος σου λέω να μην μας φτιάξεις τίποτα γιατί είμαστε κακομαθημενοι.Να περιμένουμε σαν χωριο οοοοοττττταααααννννν ξαναβγει ο κυριτσης(δηλαδή ποτε)να τα φτιάξει.

    • Είσαι ωραίος ρε…
      Πολύ ωραίος… Φοβερή λογική και νοοτροπία,
      ..
      Βρε η ε ε ς τό γα α ρο μου..
      Ηατον και σού μιαζε..

    • Κρίμα που την αγωνία τόσων γονιών για τα παιδιά τους την εκμηδενιζετε και την κατευθύνετε σε πολιτικές σκοπιμότητες.
      Ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά μας και μόνο.Ουτε για το αν είναι δήμαρχος ο κ.Νικηταρας ούτε αν είναι ο κ.Κυριτσης.

    • ΞΥΠΝΙΕ ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ… ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ..!
      ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ @@@@@@@

      • ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ @@@@@@@ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΟΙ ΙΔΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

        • 😂😂Αυτές είναι οι παρέες σου ΤΕΟ….μόνο τέτοιοι σε υποστηρίζουν…
          ΛΟΓΙΚΟ!!

  2. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 5 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 50 , ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΝΤΕ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, 10 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 10 ΜΠΑΣΚΕΤ 10 ΒΟΛΕΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΩ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΤΑ ΔΙΑΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΟΙΑΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    • Το κίνητρο για καλύτερο μέλλον των παιδιών μας ισχυρότερο από την αδιαφορία σας .. Θα το πάμε μέχρι τέλους

      Με μια ομάδα σε κάθε άθλημα ρε ξουραφι πως θα υπάρξουν τμήματα υποδομών και με ποιους θα παίζουν αγώνες οι αθλητές έτσι ωστε να χαίρονται το άθλημα και να βελτιώνονται μέσα από αυτό ?με τους φανταστικούς τους αντιπάλους? ζωντοβολο που δεν ξέρεις πού πάνε τα πέντε..

  3. FTIAXE PROTA NOSOKOMEIA KAI TOUS DROMOUS ANTE MHN ARXISO PALI PROI PROI . DEN TO THELETE KOOI TON ATHLITISMO STIN KO . PARADEIGMA STHN PATRA STIRIZOUME TO MPASKET EDW ESEIS EIXATE THN EYKAIRIA ME TO IPPOKRATI NA KANETE MEGALEIA KAI STO ANDRIKO MEXRI A2 KAI STO GYNAIKEIO ALLA ALLA XXAXAAX MOY THELETE KAI ATLITISMO EDW GELANE , GIA KANENA DIKAIO I FOIBO I TO ESPERO KALI ISTE TOPIKO MIA ZOI XAAAXA

  4. Αυτη η δημοτικη αρχη εκανε τοσα εργα για τον αθλητισμο που δεν εγιναν τα προηγουμενα 20 χρονια.
    Και αυτα που ζητουν οι γονεις, αυτη η δημοτικη αρχη θα τα φτιαξει.
    Γιατι προσπαθει, δουλευει και κανει εργο!!

  5. αργα θυμήθηκε το χωριό του οταν 4 χρονια έπαιρνε το αγροτικο του ταμειου και γλυτωνε καύσιμα δεν τον είδαμε να τον πιάνει ο πόνος για το χωριό του, κανένα έργο επί των ημερών του ως αντιπρόεδρος μας δείχνει νέος άνθρωπος αλλα με παλιά πολιτική στειρότητα άνευ παραγωγικότητας!!!

  6. Ελπίζουμε να κάνει τίποτα η περιφέρεια γιατί ο δήμος για τα σχολεία και τα παιδιά στην Κώ δεν τον νοιάζει.Για καμία ελιά σε πλατεία μόνο είναι καλός.Αυτοι που κοιτάζουν τί έκανε ο προηγούμενος και κάνουν συγκρίσεις είναι αυτοί που πάνε το νησί πίσω.

  7. ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΊΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ ΜΕΡΙΚΏΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ….
    ΔΗΛΑΔΉ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΈΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΧΩΡΟ; (ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΆΘΕ ΧΩΡΙΟ!!!!)
    ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΊΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ;
    ΒΓΆΛΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΆ ΚΑΙ ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΚΑΛΌ…
    180 ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΦΡΆΖΟΥΝ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΛΊΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

  8. Διαβάζοντας τα σχόλια καταλαβαίνει κανείς πόσο σάπια έχει καταντήσει η κοινωνία μας, πόσο υποκρισία υπάρχει πόσο λογοκρισία υπάρχει.. Ζούμε σε ένα πολιτικό και πολιτιστικό μεσαίωνα που δεν συνάδει με την εποχή και την εξέλιξη του ανθρώπου… Όλος ο κόσμος πάει μπροστά και εμείς πιάνουμε πάτο.. Γι’αυτό περάσαμε και ακόμα περνάμε αυτό που περνάμε … Γιατί αυτά μας αξίζουν.. ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ..

  9. ΛΥΠΑΜΕ…ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ή Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝ ΕΤΗ 2022 ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΣΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΙΜΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ……ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΖΗΤΑΜΕ.!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ