Ποδηλατικός Όμιλος Κω: 1ο Μήτινγκ Πίστας Ροδήλιος (ΦΩΤΟ- Αποτελέσματα)

0
1046

1ο Μήτινγκ Πίστας Ροδήλιος

 

Με την επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του συλλόγου στην Ρόδο , στο ποδηλατοδρόμιο για το μήτινγκ πίστας που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ροδηλιος.

Σε μια ημέρα που ξεκίνησε αβέβαια για την έναρξη των αγώνων λόγω βροχής, ο σύλλογος πήρε μέρος  και τα παιδιά αγωνίστηκαν επάξια στα αγωνίσματα πίστας και σε έναν αγώνα που ξεκίνησε στις 14:00 και ολοκληρώθηκε στις 21:00 με κούραση αλλά και χαμόγελα.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έχουν ως εξής:

ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ταχύτητα.                        1ος

Ατομική χρονομέτρηση 2ος

Αποκλεισμός.                  3ος

Σκρατς.                             3ος

Ο Ανδρέας αγωνίστηκε στον δεύτερο επίσημο αγώνα πίστας και στον πρώτο στην ταχύτητα κατακτώντας την πρώτη θέση. Πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στα υπόλοιπα αγωνίσματα και αν και με ελάχιστες προπόνησεις στο ποδηλατοδρόμιο, κατάφερε να εδραιωθεί ανάμεσα σε έμπειρους αθλητές.

ΜΟΡΕΤΤΟ ΑΡΓΥΡΩ

Ταχύτητα.                         5η

Ατομική χρονομέτρηση 5η

Αποκλεισμός.                  4η

Σκρατς.                             4η

Η Αργυρώ στην πρώτη της επαφή με την πίστα είχε συγκέντρωση , καλή τεχνική και ανταποκρίθηκε με επιτυχια στα αγωνίσματα της πίστας.

ΜΟΡΕΤΤΟ ΣΟΦΙΑ

Ταχύτητα.                         8η

Αποκλεισμός.                  4η

Σκρατς.                             4η

Η Σοφία αγωνίστηκε στα τρία αγωνίσματα σαν Πανκορασιδα, είχε μια ατυχία στο πρώτο αγώνισμα της πίστας λόγω της πρώτης επαφής, αλλά έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, μαχητικότητα και τεχνική αποσπώντας καλά αποτελέσματα ανάμεσα σε 7 δυνατές συναθλήτριες της.

ΚΑΛΛΕΡΕΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Μιχάλης αγωνίστηκε στο αγώνισμα της ταχύτητας και της ατομικής χρονομέτρησης με επιτυχία, όντας ο μοναδικός αθλητής ΑΜΕΑ στα Δωδεκάνησα και από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που αγωνίζεται στα τρία αθλήματα ποδηλασίας, δρόμου, ορεινής ποδηλασίας και πίστας με επιτυχία και σταθερή εξέλιξη.

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Πολίτη Νεκτάριο για την υποστήριξη και την καθοδήγηση και να πούμε ότι ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα, στο μέλλον, από τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα.

Να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ. Παπασταματακη για την διοργάνωση του Μήτινγκ Πίστας και την επιτροπή κριτών για τον κόπο τους.

Να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας για την συνεχη υποστήριξη του συλλόγου, στα βήματα που κάνει και στην εξέλιξη των παιδιων.

ΣΕΡΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ -SERNIKOS BIKES

ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ – ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΑΚΙΒΕΛΗ ΚΟΣΜΑ – BEST BIKES KAKIVELIS

ΝΤΡΙΤΣΗ ΑΝΤΩΝΗ -SKIPPER CAFE

ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ – MARITINA HOTEL

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤ/ΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΤΖΙΝΟΓΛΟΥ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥΣ

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΟΙΝΟΠΟΕΙΟ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΛΑΝΤΖΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ – PIZZA CON

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ