Στον Αστέρα Τρίπολης ο δικός μας Γεώργιος Δομίνικος Προύντζος

7
4665

Ένα δικό μας παιδί, ο Γεώργιος Δομίνικος Προύντζος, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης .

Ξεκίνησε από τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και πήρε μεταγραφή στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τριπολης , όπου και αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια.

Με την υπογραφή του τριετούς επαγγελματικού συμβολαίου, οι Αρκάδες του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει και να διεκδικήσει θέση στην πρώτη ομάδα.

Με πολλή δουλειά κατάφερε να πετύχει τους δυο στόχους που έθεσε φεύγοντας πριν έξι χρόνια από το νησί του . Ο πρώτος ήταν να μπει στο πανεπιστήμιο (ΤΕΦΑΑ) και ο δεύτερος να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής .Με τη στήριξη της οικογένειάς του, πέτυχε και τους δυο στόχους και ξεκινάει μια νέα πορεία πολύ πιο απαιτητική και δύσκολη!

Καλή τύχη Δομίνικε!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριάκο να τον χαίρεστε. Καλή σταδιοδρομία και στις δύο επιτυχίες του. Συγχαρητήρια για την στήριξη που του προσφέρεις. Να είστε όλοι καλά….

  2. Καλή σταδιοδρομία Δομίνικε! Μάρω και Κυριάκο να τον χαίρεστε. Λίγοι γονείς κάνουν αυτό που κάνατε για να στηρίξουν τα όνειρα και τους στόχους των παιδιών τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ