Τραγωδία στην Αλγερία: Νεκρός 30χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα – Κατέρρευσαν οι συμπαίκτες

0
1387

Τραγωδία σημειώθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αλγερία, όπου ένας 30χρονος ποδοσφαιριστής απεβίωσε μετά από καρδιακή προσβολή.

Ο 30χρονος Αλγερινός ποδοσφαιριστής Σοφιάν Λουκάρ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μολούντια, ομάδα της Β’ κατηγορίας, κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με την Οράν λόγω καρδιακής προσβολής και τελικά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινή γνώμη.

Το τραγικό συμβάν συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Αλγερίας APS, ο Λουκάρ τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα 10λεπτο αργότερα, όμως, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο παγώνοντας τους πάντες. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, όπως είναι λογικό, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο αλλά πριν φτάσει σε αυτό έφυγε από τη ζωή λόγω καρδιακής προσβολής, με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τα αποδυτήρια του γηπέδου να δείχνει το σοκ που έχουν υποστεί άπαντες, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει γίνει και ξεσπώντας σε κλάματα.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ