Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν έχω εμβολιαστεί, θα το κάνω όταν γίνει υποχρεωτικό»

4
1232

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορονοϊού και δεν πρόκειται να το κάνει όσο δεν είναι υποχρεωτικό για τους τενίστες.

To No3 της παγκόσμιας κατάταξης σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από το Western & Southern Open μίλησε μεταξύ άλλων και για τους εμβολιασμούς.

Ο Τσιτσιπάς τόνισε ότι δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κι ότι δεν πρόκειται να το κάνει μέχρι να γίνει υποχρεωτικό για τους αθλητές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν μου έχει πει κάτι. Κανένας δεν έχει θεωρήσει υποχρεωτικό το να είσαι εμβολιασμένος. Κάποια στιγμή θα το κάνω, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνιστώ, συνεπώς δεν πρόκειται να το κάνω».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τένις υπάρχουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, ωστόσο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτοί δεν αφορούν τους αθλητές. Στο Indian Wells για παράδειγμα, όπως ενημερώθηκε κι ο Έλληνας πρωταθλητής, τόσο οι θεατές όσο κι οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάνει το εμβόλιο.

Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και δεν θα το κάνει μέχρι να γίνει υποχρεωτικό για τους τενίστες.essentiallysports.com

To Western & Southern Open διεξάγεται αυτή την εβδομάδα και πρόκειται για τουρνουά Masters 1000, όπως ήταν και το Rogers Cup, στο οποίο ο Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Ράιλι Οπέλκα.

Ο 23χρονος τενίστας είναι Νο2 του ταμπλό λόγω της απουσίας του Νόβακ Τζόκοβιτς και πέρασε bye στον δεύτερο γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σεμπάστιαν Κόρντα ή Λάσλο Ντζέρε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα. Γιατί παλικάρι μου; Δεν ακους τον κύριο Βασιλακόπουλο και την κυρία Παγώνη; Κινδυνεύεις.

  2. Μάλλον δεν καταλάβατε τι είπε ο Τσιτσιπάς😉. Εδώ οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου έδωσαν ρέστα.Να τα λέμε όλα.

  3. Το ιδανικο προτυπο για να μεινουμε ασφαλεις!!! Δεν εμβολιαζομαι μενω ασφαλης απο παρενεργειες, δεν γινομαι πειραματοζωο στο φρικιαστικο παγκοσμιο πειραμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ