ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»: Oι αθλητές στο Βόλο κατέκτησαν 6 Χρυσά, 3 Πανελλήνια ρεκόρ

0
472

Επιτυχίες  Αθλητών του ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», κατέκτησαν 6 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, 3 ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,  στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Στίβου « ΒΟΛΟΣ 2021»

 

Στο  Βόλο  στις 19-20/6/2021,  διεξήχθη  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου των Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

 

Ο Δήμος Βόλου, με θέρμη  φιλοξένησε τους 33ους Πανελλήνιους Αγώνες των Βετεράνων στο Πανθεσαλλικό Στάδιο, ένα υπερσύγχρονο Στάδιο εμπλουτισμένο με νέα όργανα.

Οι Βετεράνοι αθλητές  αγωνίστηκαν ξανά, μετά από ένα χρόνο και περισσότερο απραξίας, στην όμορφη και φιλόξενη  πόλη του Βόλου

Η ΟΕΒΑΣ  δέχθηκε την πρόταση του τοπικού Συνδέσμου, ΣΕΒΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, και

οι αγώνες τελέστηκαν στη μνήμη του παλαιού πρωταθλητή ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ.

 

       Ο ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» συμμετείχε με τρείς αθλητές του και οι οποίοι  τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, για άλλη μια φορά εκπροσώπησαν τον Δωδεκανησιακό κλασικό αθλητισμό με το ήθος και την αγωνιστικότητα τους, σε αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

           

  1. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Α90: Κατέκτησε 4 Χρυσά Μετάλλια στα 100μ με επίδοση 21, 42 ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ, στα 200μ με επίδοση 50,31, στα 400μ με επίδοση 1,58,69 ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ, και στο μήκος με επίδοση 2,50μ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2021!!

 

  1. Γεώργιος Χριστοφίδης Α45:  Κατέκτησε δύο Χρυσά Μετάλλια στη Σφύρα με επίδοση 30,66μ  και στο Βαρύ όργανο με επίδοση 8,46μ . Επίσης κατέκτησε την 4η θέση στο Δίσκο με επίδοση 40μ.

 

  1. Ο Αθλητής μας Κωνσταντίνος Κατσαούνης Α50, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθεια του για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και να γυρίσει ξανά στους αγώνες

 

 

Οι επιτυχίες όλων των αθλητών μας, αφιερώθηκαν στον αείμνηστο φίλο και Γενικό Γραμματέα  της ΟΕΒΑΣ Μιχαήλ Κουτσουδάκη που έφυγε αναπάντεχα και απρόσμενα  από κοντά μας, αφήνοντας έντονες τις αναμνήσεις σε όσους τον γνώρισαν και τον συναναστράφηκαν ,καθώς είχε ακόμη πολλά να προσφέρει.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Σέβη Βλάχου για την συνεχή και ισότιμη υποστήριξη τους, προς όλους τους διαχρονικούς αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας.

   

              Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ και τους έγκριτους δημοσιογράφους τους, που από το 1993, έτος ιδρύσεως του συλλόγου μας, στηρίζουν και αναδεικνύουν με δημοσιογραφικό επαγγελματισμό όλες τις δράσεις μας και προάγουν συνεχώς το Βετερανικό Αθλητικό Κίνημα.

 

 

 

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Εκ του Δ/Σ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης»

 

                                                                 Ο Πρόεδρος                                    

 

                        Χατζηστέργου Θ. Στέργιος                

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ