ΒΙΝΤΕΟ Θερμή υποδοχή στο Αεροδρόμιο για τους δύο Κώους ποδηλάτες που συμμετείχαν στους αγώνες στην Πάτρα

32
5022

ΒΙΝΤΕΟ

Τους Κώους ποδηλάτες που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες στην Πάτρα, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολοκληρώθηκαν τα τρία ΕΤΑΠ του 43ου Γύρου Θυσίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Π.Ο.Πατρών με ένα απαιτητικό τριήμερο που περιλάμβανε…Μπράβο στους δύο άξιους ποδηλάτες μάς…αλλά δεν ήταν πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας 😉

  2. Εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια. Η Κως για άλλη μια φορά δήλωσε παρόν σε ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

  3. Το λες και πάθηση τη διαστρέβλωση και μεγαλοποίηση των γεγονότων από τις πραγματικές τους διαστάσεις!! Περαστικά!!!

  4. Μπράβο στα παιδιά ότι και να ήταν έκαναν ένα αγώνα και πήγαν καλά. Ερώτηση παίζει ρόλο πώς θα έρθουν οι νικητές τι εννοώ με αεροπλάνο η με πλοίο γιατί δεν είδα το αντίστοιχο όταν ήρθαν τα παιδιά από την Κρήτη α μάλλον η ώρα βρε θα φταίει έρχεται αργά το πλοίο . Αν κάνω λάθος μπορώ να ζητήσω συγνώμη έτρεξα σε παλαιές αναρτήσεις δεν είδα συνέντευξη από την άφιξη των παιδιών

    • Γιατί δεν πήγαινες να τα υποδεχθείς εκείνα τα παιδιά εσύ;;; Γιατί να πηγαίνουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι; Αφού κόπτεσαι να πήγαινες εσύ

  5. Είναι κρίμα γιατί εκτίθενται οι αθλητές για τον κύριο εκεί που του αρέσει η κάμερα !Τα παιδιά κατάφεραν απλός και τερμάτισαν σε ένα δύσκολο 3ήμερο πραγματικά και μπράβο τους αλλά για πια διάκριση μιλάμε ? Είναι κρίμα γιατί λέμε για επιτυχίες ψεύτικες θέσεις και δεν αφήνουμε τους αθλητές μας να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο την επόμενη φορά !!Αθλητισμός ναι,κοντα στους αθλητές μας ναι,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ γιατί παιδιά μας βλέπουν και από Ρόδο και άλλες περιοχές της Ελλάδας και γελάνε μαζί μας ! Με τα παιδιά δεν έχω καμία εμπαθια μου είναι και συμπαθής !! ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ !! Καλή επιτυχία στο επόμενο !!

  6. Ο ΚΟΜΗΣΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΤΙ ΑΓΟΝΕΣ ΣΗΜΕΤΗΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!!

    Στον 43ο Ποδηλατικο Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ» του Π.Ο. Πατρών!!!!!! Συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους αλλά…… Εξαιρετικές επιδόσεις????…… ευτυχώς έσκισαν οι ροδίτες αθλητές που συμμετείχαν στη μεικτή Διαγόρα και κατέκτησαν την πρώτη θέση βαθμολογίας στη Λίγκα, γιατί αν περίμεναν και βασιζόντουσαν να πάρουν βαθμολογία από τη συμμετοχή των Κώων αθλητών τα αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό…. ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!

  7. …………. Ας ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι εκτός νησιού, να δουν τι πραγματικά γίνεται και ας κλείσουν τα αφτιά τους στον μικρόκοσμο που τους τα χαϊδεύει. Απο ψεματα χορτάσαμε, κρίμα να αμαυρώνεται η προσπάθεια των αθλητών από φανφάρες και ψεύτιες. Συγχαρητήρια στους αθλητές και μόνο, για την προσπάθεια τους. Και τον κόπο τους.

  8. Ότι να ναι ! Έγινες και κριτής ποδηλασίας και δεν ξέρεις καν τι αγώνας ήταν🤣

    Ντροπή για όλο αυτό το φιάσκο ! Σιδέρη φέρατε σε δύσκολη θέση τα παιδιά και εννοώ τούς αθλητές. Για αυτοπροβολή δικιά σου βάζεις όλους και το νησί φυσικά σε δύσκολη θέση και χαλάς όλη αυτήν την προσπάθεια των παιδιών.ακους τι λέω; Προσπάθεια γιατί δεν έφεραν καμία διάκριση και δεν ήταν πανελλήνιο.και το γνωρίζουν και τα ίδια τα παιδιά που δεν έκαναν ούτε μια ανάρτηση. κρίμα που έγινες και κριτής ποδηλασίας η ε.ο.π καλό είναι να σου αφαίρεση όλο αυτό το δικαίωμα του κριτή.εισαι επικίνδυνος για την ποδηλασία και βασικά για το μέλλον της ποδηλασίας. Τα παιδιά από Ρόδο πως έπρεπε να τα υποδεχθούμε που πήραν και θέσεις για πες μας; Ακατάλληλος για όλα

  9. Ντροπή σας να επικαρπώνεστε (με μοναδικό στόχο την αυτοπροβολή) ως προσωπικό απόκτημα την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τη σκληρή δουλειά, τον κόπο, τον ιδρώτα και την προσπάθεια αθλητών που σάρωσαν κυριολεκτικά, οι οποίοι δυστυχώς για σας, δεν ήταν από το νησί της Κω. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε…!!!!γελάει το πανελλήνιο!!! 🤣😂🤣😂

  10. Πόση μα πόση ματαιοδοξία κρύβεται……. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ!! Εκθέτει, υποτιμάει και υποβιβάζει το άθλημα και τους αθλητές της ποδηλασίας με την εσκεμμένη κατεξακολούθηση παραπληροφόρηση!

    • Βγες και πες τα εσύ σωστά που λες για τους άλλους!!! Εσύ τι έχεις κάνει εκτός από το να σχολιάζεις στο aegean;;;

  11. Και όλη αυτή η φασαρία για την συνεργασία που δεν στέριωσε πρό τετραετίας με Μπαραχάνο (Σπάρτακο) και το νέο φλερτ με Τσιφτσίδη . Τί γράφουν τα μέσα και τί διαβάζει ο κόσμος όμως έχει σημασία.

  12. Κρίμα που οι πραγματικοί πρωταθλητές δεν είχαν τέτοια υποδοχή!! Πέρυσι ο Κώος χατσηδημητρης έφερε μεταλλείο στο νησί μας.

    • ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?ΠΗΡΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 50ΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ? ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ STRAVA ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !! ΕΒΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Τ9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      • Χατσηδημητρης τώρα το έγραψα καλά? Ας πάει και άλλος να το πάρει από τους πενήνταρηδες και μετά τα ξανά λέμε, γιατί κάθε αθλητής έχει αξία όσο χρόνον και να είναι αλλά εδώσε πολύ πόνο ο πενηντάρης τελικά!!!!

  13. Σε αυτό το νησί ζούμε το όνειρο των ρεκόρ των πρωταθλητών και της φαντασίας.. προσγειωθείτε και δουλέψτε σωστά όπως κάνει η νέα γενιά των μικρών αθλητών!

  14. Φίλαθλο πνευμα

    Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς φίλαθλο πνεύμα δεν μπορεί να υπάρξει αθλητισμός. Παρόλα αυτά είναι αλήθεια ότι η διαφθορά, η μάστιγα της σημερινής κοινωνίας έχει αρχίσει να εισέρχεται και στους αθλητικούς χώρους και το χειρότερο είναι ότι αυτό σε λίγο δεν θα εκπλήσσει πλέον κανέναν μας. Κάθε μέρα αυξάνονται οι φανατικοί οπαδοί, ενώ μειώνονται οι φίλαθλοι. Οι πανέμορφοι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται από τόποι χαράς, φιλίας και γιορτής σε τόπους σύγκρουσης και διαμάχης. Τα παιδιά εκτίθενται σε σκηνές που εκφυλίζουν το “αθλητικό πνεύμα” κι όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα καίριο ερώτημα, αν κάτω από αυτές τις συνθήκες ο αθλητισμός εκπληρώνει τους βαθύτερους κοινωνικούς του στόχους.

    Το «Ευ Αγωνίζεσθαι»

    Το “Ευ Αγωνίζεσθαι” είναι μια θετική ιδέα. Ενσωματώνει τις ιδέες της φιλίας, είναι μια θετική ιδέα, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού προς τους άλλους, της καλής συμπεριφοράς και των ίσων ευκαιριών.
    Τροφή για σκέψη για αυτούς που έχουν γράψει αυτά τα υπέροχα σχόλια!

    ……….

  15. Φίλαθλο πνευμα

    Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς φίλαθλο πνεύμα δεν μπορεί να υπάρξει αθλητισμός. Παρόλα αυτά είναι αλήθεια ότι η διαφθορά, η μάστιγα της σημερινής κοινωνίας έχει αρχίσει να εισέρχεται και στους αθλητικούς χώρους και το χειρότερο είναι ότι αυτό σε λίγο δεν θα εκπλήσσει πλέον κανέναν μας. Κάθε μέρα αυξάνονται οι φανατικοί οπαδοί, ενώ μειώνονται οι φίλαθλοι. Οι πανέμορφοι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται από τόποι χαράς, φιλίας και γιορτής σε τόπους σύγκρουσης και διαμάχης. Τα παιδιά εκτίθενται σε σκηνές που εκφυλίζουν το “αθλητικό πνεύμα” κι όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα καίριο ερώτημα, αν κάτω από αυτές τις συνθήκες ο αθλητισμός εκπληρώνει τους βαθύτερους κοινωνικούς του στόχους.

    Το «Ευ Αγωνίζεσθαι»

    Το “Ευ Αγωνίζεσθαι” είναι μια θετική ιδέα. Ενσωματώνει τις ιδέες της φιλίας, είναι μια θετική ιδέα, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού προς τους άλλους, της καλής συμπεριφοράς και των ίσων ευκαιριών.

    Τροφή για σκέψη για αυτούς που έχουν γράψει αυτά τα υπέροχα σχόλια!

    ……….

  16. ……..
    Συγχαρητήρια στους δυο αθλητές που έτρεχαν σε πανελλήνιο αγώνα (και όχι πρωτάθλημα, όπως και γράφει το δημοσίευμα). Μετά από ποσα χρόνια άραγε έτρεξαν δυο Κωοι αθλητές σε κατηγορία Ανδρών (όχι μάστερ, για να μαθαίνουμε και τις διάφορες, όχι ότι υποτιμάμε τους μάστερ, αλλά υπάρχει διαφορά); Συγχαρητήρια λοιπών και στους δυο συλλόγους και πάνω από όλα αθλητές για αυτή την επιτυχία!

    Αν κάποιοι δεν το θεωρούν επιτυχία αυτό είναι δικαίωμα τους, αλλά ας μην το σχολιάζουν και ας αποδείξουν ότι μπορούν καλύτερα!

    Συγχαρητήρια στον Τσιφτσιδη που κατάφερε να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο νησί και όχι μόνο και ας μην μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ! Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει άλλος ξανά να ξεσηκώσει έτσι όλο το νησί.

    όποιος μπορεί καλύτερα ας σηκωθεί από τον καναπέ του, ας σταματήσει τα ανώνυμα σχόλια και ας απόδειξη ότι μπορεί καλύτερα, είτε ως φορέας είτε ως αθλητής!

  17. Σε αυτό το νησί, εσείς όλοι που είστε ποδηλάτες ή θέλετε να λέγεστε,φροντίστε μία φορά να αναδείξετε σωστά το ποδήλατο και αυτούς που το αξίζουν!!! Χωρίς να υπάρχει παραπληροφοριση και σταματήστε να αγαπιεστε τόσο πολύ μεταξύ σας!Δείξτε στους μικρούς ότι το παν είναι να είσαι κοντά στον αθλητισμό και χωρίς να είσαι ο επόμενος πρωταθλητης, απλά γιατί μόνο το γουστάρεις και σου προσφέρει υγεία και χωρίς ανταγωνισμό,ρεκόρ και μετάλλια αφού αυτό πιστεύετε!!!

  18. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ !!! ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΦΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ! ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ! ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΩΦΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ! ΜΙΛΑΩ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    • Ναι υπάρχει λύση, όσοι ενοχλούνται να παίρνουν panadol. Ή ως χρυσή τομή, ας παίρνουν το cold & flu!!! Και θα νιώθουν μια χαρά.

    • Να μην παρουσιάζει το έργο του δηλαδή ο κάθε ένας που τρέχει και ματώνει για αυτό, εν προκειμένω τα μαθήματα ποδηλασίας, στα οποία ο συγκεκριμένος κύριος μαθαίνει τα παιδιά μας ποδήλατο τρέχοντας μαζί τους ως πατέρας, επειδή ενοχλούνται κάποιοι; Ποιος απαγόρευσε στους «κάποιους» να παρουσιάζουν το έργο τους;;;; Έλεγαν οι παλιοί, όσα δεν φτάνεη η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!! Ε και οι ενοχλητικοί μας τα έκαναν κρεμαστάρια!!!

  19. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ;;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΑΛΜΑΤΑ ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΙ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ; ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ; ΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !

  20. Το πρόβλημα είναι ότι μεγαλοποιουμε τα γεγονότα και γινόμαστε ρεζίλι στο πανελλήνιο!!Να φωνάζουμε και να επιβραβεβουμε το κάθε αγώνα και τον κάθε αθλητή όπως του αξίζει!Μπράβο στα παιδιά για την συμμετοχή τους ,μέχρι εκεί!Για να υπάρχει αξία και επίπεδο οταν μιλάμε κάθε φορά για κάθε αγώνα και κάθε συμμετοχή!!!Όσο για τον κύριο που ζητωκραβγαζει κάνει απλά την δουλειά του, απλά ας μάθει να την κάνει λίγο πιο δίκαια και να είναι πιο σωστός στις εκφράσειςτου!!Και επειδή έχουμε ελευθερια λόγου, να προσέχουμε λίγο τις λέξεις που χρησιμοποιούμε, ποια πρότυπα και ποια ειδαλματα μεγάλες κουβέντες για μεγάλους αθλητές!!!Χαίρομαι που έχετε στόχους αλλά θέλει πολύ κόπο και πολύ ιδρώτα για να φτάσετε μέχρι εκεί!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ