ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε ζεστή & συγκινητική ατμόσφαιρα η βασιλόπιτα του «Φειδιππίδη» στο σπίτι του Δ. Πικιώνη – «Δεν έβλεπα την ώρα να βρεθώ κοντά σας…»

6
5959

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ζεστή, ευχάριστη, φιλική και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΣΕΒΑΣ Κω «ο Φειδιππίδης» στο σπίτι του βετεράνου πρωταθλητή (Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη, στην κατηγορία του) Δημήτρη Πικιώνη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος είχε ανειλημμένη κοινωνική υποχρέωση και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί) ο π. Κωνσταντίνος Καματερός.

Ο π. Κωνσταντίνος μετέφερε τις ιδαίτερες ευχές του προς τον ΣΕΒΑΣ Κω, όπως και στον οικοδεσπότη Δ. Πικιώνη (στον οποίο έδωσε τιμής ένεκεν τον τόμο της Ιεράς Μητροπόλεως) για υγεία και μακροημέρευση.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκης εξέφρασε τη χαρά του που η εκδήλωση αυτή έγινε στο σπίτι του Δημήτρη Πικιώνη και ευχήθηκε υγεία και καλά αποτελέσματα για να χαμογελάμε.

Ο Πρόεδρος του «Φειδιππίδη» Στέργος Χατζηστέργος ευχαρίστησε «από καρδιάς» τον συναθλητή, αγαπημένο φίλο και αδερφό, Δημήτρη Πικιώνη και την αγαπητή συνάδελφό του Αγγελική Στρατικοπούλου για την ζεστή φιλοξενία τους, τη σημαία του συλλόγου κ. Κώστα Χατζηεμμανουήλ, τον Ιμπραήμ Φαναρτζή, επίσης παγκόσμιο πρωταθλητή, τους πρώην Προέδρους Γ. Παμπό και Δ. Φειδιππίδη, (ο Α. Κρητικός απουσίαζε για λόγους υγείας με τις ευχές όλων για ό, τι καλύτερο), καθώς και όλους τους παριστάμενους αθλητές και μαραθωνοδρόμους: Λευτέρη Πουλιού, Μιχάλη Τρακόσσα, Γιώργο Γόνατο, Θέλμα Μυλωνά, όπως και τον ιατρό Κ. Λαμπριανίδη για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους, όπως και πολλές επιτυχίες στον σύλλογο.

Από την πλευρά τους όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους στον σύλλογο, αλλά και στον οικοδεσπότη συναθλητή τους Δημήτρη Πικιώνη να επιστρέψει γρήγορα στους αθλητικούς χώρους.

Ο Δ. Πικιώνης ευχαρίστησε όλους τους συναθλητές και τους παριστάμενους για τις ευχές και την παρουσία τους λέγοντας συγκινημένος «δέκα μήνες στα νοσοκομεία δεν έβλεπα τη στιγμή πότε θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και θα αγωνιστούμε. Και νομίζω ότι θα έρθει σύντομα αυτή η ώρα, θα μπορέσω να τα καταφέρω κι εκεί» (με όλους τους παριστάμενους να επικροτούν με ένα θερμό χειροκρότημα).

Τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε το φλουρί ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου Στέργος Χατζηστέργος, ο οποίος όμως τιμής ένεκεν έδωσε το μεν φλουρί στον Δ. Πικιώνη το δε δώρο που ήταν δύο δωροεπιταγές αθλητικών ειδών από το Sport Panic του φίλου Μπάμπη Νοβροζίδη, στον αθλητή του Φειδιππίδη Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Φειδιππίδη ευχαρίστησε θερμά τον Σ. Αρβανιτάκη και το ζαχαροπλαστείο «σπέσιαλ» για την βασιλόπιτα, τον Γιώργο Μέρη και το ζαχαροπλαστείο «Κως» για κάποια είδη για το μπουφέ, το «Sport panic» του Μπάμπη και της Γρηγορίας για τις δωροεπιταγές και ιδιαίτερα την οικοδέσποινα Αγγελική Στρατικοπούλου για τις νοστιμιές που ετοίμασε και την άψογη φιλοξενία.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!
    ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ , ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥΣ.
    ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΚΙΩΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ , ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!

  2. Θα ηθελα να εκφρασω από τα μακρινα και παγωμενα μερη, στην ζεστη και αγαπητη Κω, στους αγαπητους συναθλητες, καλη χρονια και παντα με υγεια και πολες επιτυχιες. Φιλε Δημητρη, πραγματικα με ολη την καρδια μου σου ευχομε γρηγορη επιστροφή στις επιτυχιες, διοτι, οντως, όπως εξεφρασε και κυριος στο πρωτο σχολιο, η απουσια σου από τον βάθρο του νικητή, είναι αισθητη. Σας αγαπω πολύ και εβιλπιστώ πρωτα ο θεος, το καλοκαιρι να σας δω και από κοντα.

  3. Πάντα θα είσαστε μέσα στην καρδιά μας. Καλή χρονιά αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι βετεράνοι αθλητές της πανέμορφης Κω. Περιμένουμε όλοι να διοργανώσετε ξανά αγώνες για να έρθουμε να αγωνιστούμε στο νησί σας την πατρίδα του Πατέρα της ιατρικής του Ιπποκράτη, όπως με καμάρι μας το λέτε κάθε φορά που μιλάμε.
    Περαστικά στον συναθλητή και εξαίρετο φίλο Δημήτρη Πικιώνη και γρήγορα κοντά μας.

  4. Αγγελικη μαλλον τοσους πολλους δεξιους και τοσο πολυ δεξιους δεν πρεπει να εχεις μαζεψει στο σπιτι σου. Παρολα αυτα πολυ ανθρωπινη κινηση και με πολυ ευαισθησια

  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ χημειο…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ…ΣΤΗΝ ΚΩ ΖΟΥΜΕ…ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ..Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ