ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Πανέτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής ο ΑΟ Πυλίου με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης

0
1381

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Την Κυριακή στην 13:00 το μεσημέρι, ο Α.Ο. Πυλίου υποδέχεται την ομάδα του Αιολικού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η ομάδα του νησιού μας, μετά την εύκολη επικράτηση με 3-0 επί του Πυθαγόρα Σάμου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και τώρα ετοιμάζεται για την αυριανή πρόκληση με την ομάδα της Λέσβου.

 Το παιχνίδι βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού ο Αιολικός έχει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο και την άνοδο του.

 Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου μετά και το πρόσφατο νικηφόρο αποτέλεσμα με την Σάμο, πάει με πολύ καλή ψυχολογία και αποφασισμένη να παλέψει στο αυριανό ματς της Κυριακής κόντρα στον ιστορικό Αιολικό. Κάθε παιχνίδι είναι πλέον «τελικός», με τον Α.Ο. Πυλίου να είναι πανετοιμος ωστόσο θα παλέψει χωρίς άγχος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και με στόχο να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο νέο στάδιο Ανταγόρας, έδωσε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, με σκοπό να υποδεχτεί και να καλωσορισει την ομάδα του ιστορικού συλλόγου Αιολικού Μυτιλήνης, ένω συνομίλησε παράλληλα με τον Πρόεδρο κ. Τζιμ  Αντωνάκα και το τεχνικό επιτελείο του σωματείου για θέματα που άπτονται του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά και θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στα νησιωτικά αθλητικά σωματεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ