Αναστάσης Κεφαλιανός: Τελικές προετοιμασίες ενόψει πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Σύντομα η δημοπράτηση κατασκευής της σκεπαστής

6
1349

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Πρόεδρος ΔΚ Πυλίου Αναστάσης Κεφαλιανός : Τελικές προετοιμασίες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση  του έργου, της κατασκευής της σκεπαστής.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι τελικές προετοιμασίες στο δημοτικό γήπεδο Πυλίου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας στην οποία συμμετέχει η ομάδα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ.
Έγινε η διαγράμμισης του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FIFA.
Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου κύριος Αναστάσιος Κεφαλιανός, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλουν όλοι όσοι είναι δίπλα στην ιστορική ομάδα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, για την πραγματοποίηση των αγωνιστικών στόχων της.
Ο κύριος Κεφαλιανός, σε ερώτημα μας για την πορεία των διαδικασιών για τη κατασκευή της σκεπαστής, μας ενημέρωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επίκειται η δημοπράτηση της. Παράλληλα ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο κυρία Σέβη Βλάχου, την αντιδήμαρχο κυρία Γεωργία Κασσιώτη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή καθώς και όλους τους προκατόχους του για την επιτυχή έκβαση αυτού του πολύ σημαντικού έργου για το δημοτικό γήπεδο του Πυλίου.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι προκατοχοι του όνομα δέν έχουν;και είναι αυτοί πού έκαναν όλη την διαδικασία της σκεπαστης,αλλά και όλες τις διαδικασίες για να είναι σε αυτην την κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο

  2. Κάποιοι πού ασχολούνται αυτήν την στιγμή με τα κοινά,αλλά και αυτοί πού το παίζουν δημοσιογράφοι φοβούνται να αναφέρουν τα ονόματα πού πραγματικά έχουν προσφέρει πολλά για το γήπεδο(αγωνιστικός χώρος,περιβάλλον χώροικαισκεπαστρο),αλλά και να υπεραφενομαστε τώρα πού η κως έχει ομάδα πού αγωνίζεται στην Γ εθνική

  3. Προεδρε η Ομαδα εχει Διοικηση που ασχολειται αποκλειστικα με το γηπεδο και τα προβληματα της ομαδας….Εσυ εισαι προεδρος του τοππικου Συμβουλιου με πραξικοπημα ….ασχολεισου και λιγο με τα προβληματα του χωριου,,,,που μαλλον δεν γνωριζεις και δεν θελεις να γνωρισεις.. Τωρα για εργα και υποδομες αστα μην τα συζητας….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ